Priča koja se ne zaboravlja

Šokantni seks skandal uništio mu je život i karijeru, a jedna od ljubavnica sportaša sad je prvi put progovorila o svemu

Tiger Woods (Foto: Profimedia) Tiger Woods (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tiger Woods (Foto: Profimedia) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Tiger Woods, Elin Nordegren (Foto: Getty Images) Tiger Woods, Elin Nordegren (Foto: Getty Images) Tiger Woods, Elin Nordegren (Foto: Getty Images) Elin Nordegren i Cameron Jordan (Foto: Profimedia) Elin Nordegren (Foto: Profimedia) +0 Elin Nordegren i Chris Cline (Foto: Profimedia) Galerija

Rachel Uchitel je prva žena za koju se saznalo da je imala aferu s golferom Tigerom Woodsom, a o njihovom odnosu progovara u dokumentarcu.

Tiger Woods (45) osvojio je svijet svojim sportskim uspjesima i postao je jedan od najboljih igrača golfa svih vremena, no 2009. njegov ugled je uništio veliki skandal. 

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Instagram) fućkaš romantiku! Bizarni predbračni ugovori zvijezda: Obvezan seks, novčana nagrada za svaki porod i drugi prohtjevi

Naime, američki mediji su otkrili da je varao suprugu, manenkenku Elin Nordegren (41) s desecima žena. Golferova životna priča je tema novog HBO-ovog dokumentarca koji nosi naziv "Tiger", a u njemu se pojavljuje Rachel Uchitel (45), jedna od žena s kojima je Woods imao aferu. 

Upravo je to prvi put od skandala, koji je intrigirao cijeli svijet i zasjenio cijelu Tigerovu karijeru, da je Rachel odlučila javno progovoriti o svemu. "Bio je u mom krevetu.. I bio je moj tigar", govori Uchitel u najavi dokumentarca koji će se emitirati u 10. i 19. siječnja. 

Ona je prošle godine objasnila zašto se odlučila nakon toliko vremena opet naći usred cijele te priče. "Nakon svih stvari koje su objavljene o skandalu, osjećam se kao da se moram maknuti iz tih okova nemanja svog glasa. Želim ispričati kako je bilo meni jer mislim da ljudi taj dio ne shvaćaju", istaknula je Rachel koja je 2009. demantirala aferu kada je The National Enquirer objavio da su bili skupa tijekom Australian Mastersa.

No tada je cijeli skandal dobio nastavak i javio se još niz žena koje su tvrdile da su bile s Woodsom. Američki mediji 2009. su objavili da je golfer bio u redovitom kontaktu s jednom madam koja mu je pronalazila žene za seks.

The New York Post otkrio je da je golfer platio više od 60.000 dolara za usluge prostitutki. Supruga se razvela od njega i zaradila oko 100 milijuna dolara zbog predbračnog ugovora, a izgubio je ugovore s brojnim sponzorima, među kojima su bili Gatorade i General Motors.

"Želim se ispričati zbog sebičnog i neodgovornog ponašanja. Bio sam nevjeran, imao afere, varao", rekao je tada Woods, no bilo je prekasno. Kako su tvrdili američki mediji, njegova tadašnja supruga Elin s kojom je dobio sinova Sama (13) i Charlieja (11) u jednom trenutku je zbog svega izgubila živce i razbila njegov auto palicom za golf. 

Golfer je nekoliko puta bio na odvikavanju od seksa, a njegove ljubavnice su otkrile da je bio toliko ovisan da je umjesto spavanja želio cijelu noć “igrati se s njima”. Kad se nije seksao, Tiger je, prema pisanju američkih medija, na mobitelu gledao porniće i potrošio je stotine tisuća dolara na prostitutke. Usto je, kako su rekle njegove ljubavnice, želio da žene nose crveno rublje jer mu je to mamina omiljena boja. Prema nekim informacijama Woods je prevario bivšu suprugu s više od stotinu žena. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Uchitel (@racheluchitelnyc)

Inače, Tigerova bivša supruga Elin je od 2019. u vezi s umirovljenim NFL igračem Jordanom Cameronom s kojim ima jednogodišnjeg sina Arthura. Poznata je i njezina tragična ljubavna priča s milijarderdom  Chrisom Clineom s kojim se počela viđati nakon razvoda od Woodsa. Upoznali su se kada su postali susjedi, a par je posljednji put viđen 2016. godine na jednom mondenom skijalištu kako izmjenjuje poljupce. U lipnju 2019. godine Cline je poginuo u helikopterskoj nesreći na Bahamima. Imao je 60 godina.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene