legendarni noćni klub

Ovako su naši celebrityji nekad tulumarili u Saloonu, bila su to vremena kojih se svi rado sjećaju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U kultnom klubu Saloon nastupale najveće hrvatske zvijezde Josipa Lisac, pokojni Oliver Dragojević i Dino Dvornik, Gibonni te Mišo Kovač te su se u njemu zabavljali domaći sportaši, pjevači, političari i ostali iz javnog života.

Maro Srezović je zagrebački klub Saloon otvorio 13. veljače 1970. s partnerom Albertom Papom, a prošle godine je proslavio 50. rođendan. 

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Kultna diskoteka nekad je bila glavno mjesto za noćne izlaske te su u njoj nastupale najveće hrvatske zvijezde Josipa Lisac, pokojni Oliver Dragojević i Dino Dvornik, Gibonni te Mišo Kovač. U Saloonu su se zabavljali domaći sportaši, pjevači, političari i ostali iz javnog života.

Proslava 36. rođendana kluba 2006. godine privukla je mnoge domaće zvijezde, a sve je započelo dolaskom kauboja, odnosno glumaca među kojima su bili Goran Navojec i Vedran Mlikota. Njih je pred Saloonom dočekao Indijanac. 

Kumovi kluba su bili tadašnji kapetan Dinama Zoran Mamić i Sandra Bagarić. Mamić je u Saloon stigao sa sad već bivšom suprugom Vanjom Horvat, a operna pjevačica Sandra s mužem Darkom Domitrovićem. 

Na proslavi su bili i modna dizajnerica Matija Vuica sa suprugom Juricom Popovićem, pjevač Željko Krušlin, Boris Mirković, Severina, glumci Goran Grgić i Nada Abrus te pokojni Ivica Vidović. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene