Čista pozitiva

Prognozirana joj samo još godina života. Evo što je poželjela!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Scott Disick je poznat po svom raskošnom stilu života u kojeg se može zaviriti putem reality showa Keeping Up With The Kardashians.

Suprug Kourtney Kardashian, 30-godišnji Scott Disick, susreo se sa ženom oboljelom od raka pluća kojoj je susret s njim bio jedna od želja prije nego umre.

Josie iz Ohia je na Twitteru napisala kako se prije smrti želi upoznati sa Scottom. Rak pluća dijagnosticiran joj je 2010. godine i tada joj je rečeno kako ima još samo godinu dana života. No, hrabra Josie još uvijek živi.

Scottu nije bilo svejedno susresti se s umirućom osobom jer, kako je priznao u showu, zazire od loše energije koja se skuplja kod takvih ljudi. Ipak, u slučaju Josie veoma se iznenadio.

Pogledaj i ovo showbuzz Posao prije svega On zna kako unovčiti životne probleme - Scott tek sada dolazi na svoje



Topla dobordošlica koju su mu priredile Josie i njezine dvije kćeri - od 18 i 10 godina, kao i obilje pozitivne energije, promijenili su mu život.

'Kad sam ušao u Josienu kuću osjetio sam nevjerojatnu energiju koja dolazi od te žene', izjavio je Scott kojem je njegova obožavateljica ispričala sve o svojoj bolesti.

'Bol je bila nevjerojatno jaka. Doktor mi je prognozirao godinu dana života i preporučio mi agresivnu kemoterapiju', opisuje mu Josie trenutke kroz koje je prolazila, a nakon toga mu je s prijateljima priredila party dobrodošlice.

'Njezini prijatelji su tako optimistični i na nekom drugom nivou. Josie ima nevjerojatnu energiju. Zahvalan sam što sam upoznao nekog tako pozitivnog tko zadržava svoju pozitivu u strašno teškim i negativnim trenucima. Promijenila mi je život', izjavio je Scott Disick nakon posjeta oboljeloj obožavateljici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene