Prerani odlazak legende

TOČAN UZROK SMRTI JOŠ SE NE ZNA Prince umro 6 dana nakon što je završio u bolnici zbog teške gripe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetski mediji raspisali se o smrti slavnog glazbenika.

Veliki glazbenik Prince, punog imena Prince Rogers Nelson, iznenada je preminuo u 57. godini života. Vijest o smrti potvrdio je njegov publicist.

Pogledaj i ovo showbuzz slavni se opraštaju Veliki Prince više nije s nama: 'Bio je veći od života. Ovo je tužan dan'

Tijelo legendarnog glazbenika pronađeno je u 16 sati po našem vremenu u njegovom studiju, a uzrok smrti još uvijek nije jasan. Budući da je proteklih nekoliko tjedana bolovao od gripe nagađa se da bi upravo to mogao biti razlog iznenadne smrti.

Prije nekoliko dana slavni je glazbenik završio u bolnici zbog gripe, a svjetskim je medijima odjeknula vijest o njegovoj smrti. Kako piše TMZ Prince je preminuo na svom imanju u Minnesoti, gdje se trenutno nalaze forenzičari i mrtvozornik.

Podsjetimo, prije nekoliko dana legendarni Prince koncert u Atlanti nije želio otkazati iako se nije osjećao dobro. Nakon završene svirke ukrcao se u svoj zrakoplov ali mu se stanje nakon nekog vremena drastično pogoršalo. Zrakoplov je morao prisilno sletjeti, a pjevač je prvezen u bolnicu. Prenosi TMZ.

Prema pisanju stranih medija, Prince je tada navodno rekao: 'Pričekajte nekoliko dana prije nego što počnete trošiti svoje molitve na mene'

Njegov rad utjecao je na živote mnogih, a slavni je glazbenik napisao preko tisuću pjesama. Putem društvenih mreža brojna slavna imena opraštaju se s velikom legendom.

Prodao je preko 100 milijuna ploča te je dobio Oscara u kategoriji 'Best Original Score' za Purple Rain 1985. Dobio je i sedam Grammyja te jedan Zlatni globus.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene