Ugostila ga prva dama

Najpoželjniji britanski neženja započeo turneju Amerikom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski princ Harry počeo je svoju sedmodnevnu turneju Sjedinjenim Državama sastankom s Michelle Obamom u Bijeloj kući.

Michelle Obamom ugostila je britanskog princa Harryja u Bijelo kući. Trenutno jedan od najpoželjnijih neženja, Harry je počeo svoju sedmodnevnu turneju Sjedinjenim Državama, a za razliku od partijanja u Las Vegasu prošle godine, ovoga je puta Harry bio na svečanom primanju za supruge i djecu američkih vojnika, javlja BBC.

Na događaju, održanom povodom Majčina dana u SAD-u, sudjelovalo je pedesetero djece i njihovih majki. Dolazak princa bilo je iznenađenje za njih. Prva i druga američka dama, Michelle Obama i Jill Biden, bile su domaćice na prijemu, koji je dio njihova projekta "Joining Forces" za podršku obiteljima vojnika.

'Čast nam je što možemo pozdraviti princa Harryja u Bijeloj kući. Kao što znate, on je kapetan u britanskom ratnom zrakoplovstvu', rekla je Obama i potaknula buran pljesak nazočnih.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William - 3 Teško razdoblje Bliska prijateljica Kate Middleton otkrila je detalje iz braka princeze otkako je bolesna: ''Prolaze kroz pakao...''

>> Izletjelo mu: Kate i William čekaju sina!

Bijela kuća je bila mjesto puno uspomena za Harryjevu majku, princezu Dianu, u kojoj je slavno zaplesala s Johnom Travoltom na svečanoj večeri koju je u njezinu čast priredio tadašnji predsjednik Ronald Reagan.

Harry je u Washington posjetio i izložbu posvećenu humanitarnoj udruzi za razminiranje koju je podržavala njegova majka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene