bez pardona

Problematični sin slavne manekenke pokazao novu djevojku, ali i malo više detalja nego što je bilo potrebno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Presley Gerber prošetao je s misterioznom djevojkom ispred restorana svoga oca.

Sin svjetski poznate manekenke Cindy Crawford, 20-godišnji Presley, s osmijehom na licu proteklog je vikenda pokazao je svoju novu djevojku.

Pogledaj i ovo Presley Gerber (Foto: Getty Images) Ali zašto? Sin slavnog top-modela bio je pravi komad, no upropastio je izgled i karijeru nepromišljenim potezom

Sretni par fotografi su uhvatili u kalifornijskom Malibuu ispred restorana u vlasništvu mladićeva oca, Randea Gerbera. S misterioznom smeđokosom djevojkom i modno se uskladio te su oboje nosili crne hlače i bijele majice.

Na svom je Instagramu podijelio i fotografiju u vrijeme odmaranja, na kojoj je samo pogled na more i tange njegove djevojke.

Sin slavne manekenke prije dvije godine bio je u vezi s modelom Cameron Rorrison, no par se razišao nakon nekoliko mjeseci veze.

Iako je u intervjuima ranije govorio kako želi ići očevim stopama i jednoga dana biti vlasnik restorana u New Yorku, sve se čini da će scenarij biti malo drugačiji. Presley se bavi manekenstvom već nekoliko godina, a po svemu sudeći prije bi mogao ići stopama svoje majke, kao i njegova sestra Kaia.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene