Hoće li ga smiriti?

Strastveno ju ljubio: Problematični sin slavne manekenke pohvalio se novom seksi djevojkom

Presley Gerber (Foto: Getty Images) Presley Gerber (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Presley Gerber (Foto: Getty Images) +0 Presley Gerber i Charlotte D\'Alessio (Foto: Profimedia) Galerija

Presley Gerber objavio je fotografiju na kojoj izmjenjuje nježnosti sa Sydney Brooke i tako službeno potvrdio novu vezu.

Sin Cindy Crawford i Randyja Gerbera, 20-godišnji Presley Gerber koji se u posljednje vrijeme trudi održavati imidž zločestog dečka, pohvalio se svojom novom djevojkom Sydney Brooke objavivši na društvenim mrežama  fotografiju na kojoj izmjenjuju strastveni poljubac te tako i službeno potvrdio njihovu vezu.

Pogledaj i ovo Presley Gerber (Foto: Getty Images) Ali zašto? Sin slavnog top-modela bio je pravi komad, no upropastio je izgled i karijeru nepromišljenim potezom

Duo je prvi put zajedno viđen u popularnom restoranu njegova oca Cafe Habana u Malibuu prije mjesec dana, što je pokrenulo šuškanja kako je ljubitelj tetovaža buntovnog duha pronašao ljubav usred čudnog perioda kroz koji prolazi, a tada se još uvijek nije znalo tko je misteriozna ljepotica. 

"Bonny i Cylde", napisao je kratko uz objavljenu fotografiju i opisao ih kao zgloglasni kriminalni par.

Prije Sydney izlazio je s također manekenkom imena Charlotte D'Alessio s kojom je snimljen na romatničnim večerama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Presley Gerber (@presleygerber) on

Sydney je inače mlada manekenka u usponu i već neko vrijeme radi u modnoj industriji, gdje pokušava zauzeti svoje mjesto pod zvijezdama baš kao što je i Presleyjeva majka Cindy prije tridesetak godina. Njezin profil na Instagramu pun je razgolićenih fotografija, a trenutno je prati 10 tisuća obožavatelja. 

Presley u posljednje vrijeme zabrinjava obitelj svojim ponašanjem, a viđen je i kako odlazi u kliniku za odvikavanje  i testiranje na droge u Malibuu, i to usred glasina kako je njegova obitelj sve zabrinutija za njega. 20-godišnji Gerber, koji si je nedavno dao tetovirao riječ "missunderstood" (neshvaćen) na desnom obrazu, pokušao je proći neprimijećeno skrivajući pogled iza šilterice, no kamere su ga uhvatile pred samom klinikom.

2019. godine bio je uhićen zbog vožnje pod utjecajem droga i opojnih sredstava, a njegovi mu roditelji od tog dana pokušavaju pomoći na sve načine. U lipnju iste godine uhvaćen je u vožnji s 0,8 promila alkohola u krvi te mu je također određeno odvikavanje, uvjetna kazna i dva dana društveno korisnog rada.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Carmen Electra (Foto: Profimedia) Carmen Electra (Foto: IMDB) +0 Carmen Electra (Foto: Profimedia) Zanimljivosti I dalje je jedna od najseksi žena na svijetu, a među zvijezde ju je vinulo jedno važno poznanstvo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene