Prva uloga

Prepoznajete li je 20 godina prije današnje vrtoglave slave?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dan je Svetog Patricka. A kako bolje odati počast ovom irskom svecu nego pomoću irskog filma!

Posjećamo vas tako na film 'Leprechaun' iz 1993 godine, irsku horor komediju u kojoj su glavne uloge ostvarili Warwick Davis i Jennifer Aniston. Film je režirao te scenarij napisao Mark Jones.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

>> Aniston se udaje u pravoslavnoj crkvi

Zanimljivo je kako je upravo u ovom filmu Anistonica ostvarila svoju prvu ulogu. Dvije godine nakon pojavljivanja u Leprechaunu dobila je ulogu Rachel u Prijateljima i postala planetarno poznata.

Radnja filma:

Dan O'Grady (Shay Duffin) se vraća u Sjedininjene Države iz Irske, gdje je opljačkao vilenjaka, odnosno ukrao mu bokal pun zlata. Ali, zli vilenjak ga je pratio sve do Danovog rodnog gradića u Severnoj Dakoti i sada mu se pokušava osvetiti. Dan ipak uspije izaći na kraj sa demonskim stvorenjem i zaključa ga u podrum, ali ubrzo potom doživi srčani udar i umire.

Deset godina kasnije, J.D. i njegova razmažena kći Tory Reding (Jennifer Aniston) useljavaju su u Danovovu kuću. Igrom slučaja Tory oslobođa vilenjaka iz podruma, nakon čega zlo šumsko stvorenje luta po gradu i terorizira sve oko sebe, ne bi li se dokopao svog davno otetog zlata...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene