Planirali su svadbu

Hrvatica i njezin dečko iz srpskog realityja prekinuli zaruke, on se nervozno oglasio: ''Ne šaljite mi podršku i sranja''

Paula Hublin i Filip Đukić - 1 Paula Hublin i Filip Đukić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Đukić - 8 Paula Hublin i Filip Đukić - 3 Paula Hublin i Filip Đukić - 4 Paula Hublin i Filip Đukić - 5 Paula Hublin i Filip Đukić - 2 Paula Hublin - 14 Paula Hublin - 15 Paula Hublin - 13 Paula Hublin - 12 Paula Hublin - 11 +19 Paula Hublin - 10 Galerija

Reality par Paula Hublin i njezin zaručnik Filip Đukić prekinuli su vezu, on je sve nervozno otkrio na Instagramu.

Hrvatica Paula Hublin i njezin zaručnik Filip Đukić, koji su bili zvijezde srpskih realityja ''Zadruga'' i ''Farma'' prekinuli su zaruke.

Vijesti o raskidu Filip je pomalo nervozno objavio na svojem Instagramu na crnoj pozadini uz tekst: ''Paula i ja više nismo zajedno. Samo mi ne šaljite riječi podrške, savjete i ostala sranja. Hvala."

Paula se na društvenim mrežama nije oglašavala, ali je za srpski Blic priznala: "Točno je, ne zeza se Filip''.

Donedavno je par zaljubljeno i sretno govorio o budućnosti te su planirali vjenčanje, ali čini se da je sada sve palo u vodu.

''Sljedeće godine, na proljeće, kraj mjeseca, na moj rođendan, planiramo napraviti svadbu. Neće biti klasična svadba, u crkvi se nećemo vjenčati. Napravit ćemo nešto po svom, bit će kao da si na festivalu'', govorila je nedavno Paula.

''Sve će biti po našem ukusu, ne volim sve one običaje, kupovina mlade, gađanje jabuke, nisam taj tip i to se vidi po mom izgledu. Nismo u tom fazonu'', dodao je Filip.

Inače, Paula je bila Miss Varaždinske županije, a nakon ''Zadruge'' u kojoj je bila 2021. godine okušala se u glazbenoj industriji.

Filip je bio natjecatelj ''Farme'' sedme sezone 2016. godine. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAULA HUBLIN (@paula_hublin)

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Leon i majka Blerta Dajaku - 4 Leon i majka Blerta Dajaku - 1 Leon i majka Blerta Dajaku - 3 Leon i majka Blerta Dajaku - 2 +27 Blerta Dajaku - 2 Celebrity Nitko ne vjeruje da je ovo mama našeg hajdukovca: ''Oni nisu isto godište? Ma ovo nije moguće!''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Hillary Duff - 6 Hillary Duff - 5 Hillary Duff - 3 Hillary Duff - 4 +12 Hillary Duff - 2 Celebrity Obožavana glumica čeka četvrto dijete, vijest je podijelila na poseban način: "Toliko o tihim noćima"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene