Teško podnosi prekid

Holivudska glumica prekinula s dečkom pa utjehu pronašla u bivšem suprugu

Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Jennifer Garner (Foto: Getty Images) John Miller (Foto: YouTube) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) +0 Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Galerija

Radi se o glumici Jennifer Garner, bivšoj supruzi posrnulog glumca Bena Afflecka.

Krajem listopada javila se vijest kako glumica Jennifer Garner ponovno ljubi.

Pogledaj i ovo Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Ulovljena! Burna veza holivudskog para: Bila mu je ljubavnica, zatim ga je napustila, a sad se opet vratila

Radi se o holivudskoj glumici i bivšoj supruzi posrnulog glumca Bena Afflecka s kojim ima troje djece. Par se vjenčao davne 2005. godine, a nedugo nakon proslave 10. godišnjice braka, potvrdili su da se razvode u prijateljskim odnosima.

Duo se i nakon razvoda često mogao vidjeti zajedno s djecom, a Jennifer je bila ta koja je bivšeg supruga vozila u kliniku za odvikavanje od alkohola nakon što je prije nekoliko mjeseci doživjeo veliku krizu. Iako je u to vrijeme Ben imao novu djevojku, mladu manekenku Shaunu Sexton, Jennifer je bila ta koja je čitavo vrijeme bila uz njega.

Nekoliko tjedana nakon toga, saznalo se i kako je Jennifer ponovno sretno zaljubljena, a njezin odabranik je biznismen John Miller. Vijest se proširila šoubiz svijetom brzinom munje pa je tako i brzo otkriveno da je 6 godina mlađi poduzetnik još uvijek u braku s violončelisticom Caroline Campbell.

Par koji ima dvoje djece vjenčao se iste godine kad i Jennifer i Ben, a prvi put razvod su zatražili 2011. godine. Godinu dana kasnije su se pomirili, no ponovno su shvatili da ne funkcioniraju zajedno. Tako je duo službeno još uvijek u braku, no nisu zajedno od listopada 2014. godine.

Caroline je trenutno u vezi s biznismenom Christopherom Estwanikom te je prošloga ljeta nastupala u pulskoj Areni sa Stjepanom Hauserom.

Navodno su se John i Jennifer zaljubili ovog proljeća, no svoju su vezu odlučili kriti od očiju javnosti, a sada su se javile glasine kako par nije izdržao. Iako se razlog prekida para ne zna, šuška se kako je Jennifer to teško podnijela.

Utjehu je pronašla u Benu te djeci s kojima je viđena pri dolasku u crkvu, no nema nikakvog govora o pomirenju bivšeg para.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Milton (Foto: Instagram) Emma Milton (Foto: Instagram) Emma Milton (Foto: Instagram) Emma Milton (Foto: Instagram) +1 Emma Milton (Foto: Instagram) Celebrity Djevojka nogometaša zaludjela frajere: Dečku baš i ne ide na terenu, ali zato izvan terena…

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) +3 Rupert Grint (Foto: Profimedia) Celebrity Nakon što je zaradio čak 28 milijuna funti, pod teretom slave izgubio je sam sebe

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Đulijano Jašarević (FOTO: Dnevnik.hr) Iva Augustinović (Foto: Dnevnik.hr) Diego Siqueira (Foto: Anamaria Batur) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) +8 Vanessa Jakac (Foto: Anamaria Batur) Celebrity Ovo su najveći od najvećih! Da čujemo vaš glas, tko bi mogao biti novi hrvatski Supertalent?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene