Oduševljena predstavom

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović prvu večer u Londonu iskoristila je za posjet Zrinki Cvitešić

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Zrinka Cvitešić (Foto: Facebook) Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Zrinka Cvitešić (Foto: Facebook) Facebook 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Zrinka Cvitešić (Foto: Facebook) Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Zrinka Cvitešić (Foto: Facebook) Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Zrinka Cvitešić (Foto: Facebook) Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i Jakov Kitarović (Foto: Facebook) Predsjednica s Prljavim kazalištem (Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović) Zrinka Cvitešić (Foto:Getty Images) +0 Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Galerija

Predsjednica Kolinda-Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom ovih je dana u Londonu, a povod privatnog putovanja je njegov rođendan.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović prošle je subote otputovala u London sa suprugom Jakovom.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić - 6 Naša predivna glumica Zrinku Cvitešić rijetko vidimo u Hrvatskoj, ali ovo događanje nije htjela propustiti, a pogledajte zašto je privukla sve poglede!

Učinila je to dan nakon što se odlično zabavila na koncertu legendarnog benda Prljavo kazalište, a u statusu na službenom profilu na Facebooku otkrila je kako je to putovanje njezin poklon suprugu za rođendan.

"Osobni poklon Jakovu za rođendan. Ležerni put u London. Nastavak slijedi...", napisala je predsjednica pored fotografije na kojoj nasmiješeni supružnici poziraju u Zračnoj luci Franje Tuđmana. Predsjednica je pored fotografije iz zračne luke napisala i heštegove "putovanje u London" te "obitelj".

Također, to je bio drugi put u dva dana da se u javnosti pojavila u ležernom izdanju u trapericama i kožnoj jakni, a sada je obznanila i što je radila prve večeri u britanskoj prijestolnici.

Naime, predsjednica je sa suprugom pogledala predstavu "Two Ladies" u koju jednu od glavnih uloga ima i naša glumica Zrinka Cvitešić.

"Predivno je bilo gledati našu Zrinku Cvitešić koja je ponovno zablistala na londonskoj sceni u hitu Two ladies!", napisala je pored nekoliko fotografija s talentiranom glumicom koju domaća publika zna i kao dugogodišnju djevojku nogometaša Nike Kranjčara.

Zrinka u predstavi glumi sa slavnom britanskom glumicom Zoë Wanamaker koja je rado pozirala s njima, a radnja se vrti oko odnosa dviju prvih dama. Zrinki je pripala uloga koja podsjeća na prvu dama SAD-a Melaniju Trump.

Jedna od naših najuspješnijih glumica dobila je ovacije i brojne pohvale na račun ove uloge

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nives Celzijus (Foto: Instagram) +4 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Celebrity Da su ju dečki vidjeli, zaboravili bi na loptu: Nives Celzijus stigla na vaterpolo utakmicu u seksi izdanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene