Mia Arssi čarape

FOTO Poznate Hrvatice znaju kako dobro iskoristiti simbol ženske senzualnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznato je da su ženske hulahopke simbol ženske senzualnosti te su postale dio kulture odijevanja i bez njih dojam jednostavno nije isti.

Mia Arssi novi je ekskluzivni brend  čarapa na hrvatskom tržištu. Sve ljubiteljice  mode na jednom mjestu mogu pronaći veliki broj uzoraka bilo da se radi o poslovnom, casual ili večernjem looku. Ne treba napominjati da su ženske čarape oduvijek fascinirale i muški dio populacije koji su  ih smatrali fetišom i svetinjom.

Pogledaj i ovo showbuzz Divna proslava Sjajno joj stoji romantika: Rozga 'minicama' rekla zbogom, i nije pogriješila!

Jesu li bile zločeste ili dobre? Poznate Hrvatice osvajaju kao seksi Mrazice

Dopustite da Vam Mia Arssi hulahopke iscrtaju Vašu nogu, budite svjesne u odabiru koji je nužan, a na njima su otisnuti uzorci točkica, zvjezdica i drugih geometrijskih uzoraka i printova.

Kolekcija je dizajnirana da savršeno pristaje svakoj ženi da se osjeća zavodljivo, bez obzira na doba dana. Mia Arssi kolekcija jesen/zima naglašava urbanu, zaposlenu, snažnu ženu koja zna što želi. A upravo su to u ovom brendu prepoznale hrvatske trendseterice – Mara Bratoš, Iva Šarić Leko, Mirna Maras, Marija Borić i Petra Kurtela koje su proteklog vikenda bila ne predstavljanju modnih noviteta u Masarykovoj 6 u Zagrebu.

Osim modernog dizajna, Mia Arssi u svom asortimanu nudi modele raznih materijala kao što su kašmir, merino vuna, microfibra.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene