Adio, Coce

Mnoštvo fanova na posljednjem ispraćaju, došla i Torcida!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vinko Coce preminuo je u noći sa subote na nedjelju u 59. godini, a posljednji ispraćaj glazbenika održao se danas u Trogiru.

S pjesmom mirno spavaj ružo moja, obitelj, prijatelji i brojni obožavatelji oprostili su se na trogirskom groblju od Vinka Coce koji je sahranjen je na trogirskom groblju.

>> Cocina žena: 'Htio me poljubiti, ali nije uspio, imala sam osjećaj da se predao'

Pogledaj i ovo Doris Dragović slavi 63. rođendan Doris Dragović danas opravdano slovi za jednu od naših najvećih glazbenih diva, no kontroverzna odluka iz prošlosti zamalo ju je koštala svega!

Oko 15 sati na groblju u Trogiru počeli su se okupljati obitelj, prijatelji, kolege i obožavatelji pjevača koji su se doslovno u kolonama slili na posljednji ispraćaj ovog glazbenika.

Klapa Cambi
je na posljednjem ispraćaju otpjevala četiri njegove pjesme. Na oproštaj od velikana došla je i Doris Dragović sa suprugom, Dražen Zečić, Čubi, Gibonni, Jacques Houdek,Siniša Vuco, Niko Bulić, Mladen Grdović, Alen Nižetić, Tedi Spalato, Hari Rončević, Goran Karan, Neno Ninčević, Jacques Houdek, poduzetnik Željko Orešković zvan Macola, bilo je mnogo igrača Hajduka - Bili su i predsjednik Brbić, članovi Nadzornog odbora, predstavnici Omladinske škole Hajduka i zaposlenici.

'Ljudi koji ga znaju kao javnu osobu, naravno da će kroz svoje pjesme živjeti. A ne samo da će živjeti, nego će nadživjeti i nas. Bio mi je dobar prijatelj', rekao je pjevač Dražen Zečić za Dnevnik.hr.

>> U 59. godini preminuo Vinko Coce

Podsjetimo, Vinko Coce preminuo je u noći sa subote na nedjelju u 59. godini života. 'Trogirski slavuj', kako ga mnogi zovu, poznat je brojnim hitovima koji su obilježili hrvatsku, ali i dalmatinsku glazbu.

Legendarni pjevač prije nekoliko tjedana je i operiran, a zbog ozbiljne infekcije u svibnju bio je primljen u splitski KBC. Pjevač je bolovao od više kroničnih bolesti, a dugo se borio i s prekomjernom težinom.

>> Torcidi je danas 63. rođendan, ali kako će slaviti kad je umro Coce...

Vinko Coce uvijek će ostati zapamćen po svojem glasu i pjesmama. 'Ribari', 'Vilo moja', 'Oluja sa sjevera' su samo neki od velikih hitova slavnog Coce.

Vijest o smrti Vinka Coce ratužila je brojne fanove i kolege pa su se stoga u nedjelju navečer okupili klapski pjevači iz cijele Zadarske županije i dva sata pjevali njegove pjesme na Narodnom trgu, piše zdnews.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene