Želi u Los Angeles

Posh nakon nekoliko dana u Europi: 'Nedostaje mi Amerika!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Victoria se s obitelji preselila u Europu jer je suprug potpisao ugovor s francuskim klubom.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Victoria Beckham tijekom ovog tjedna održala je chat s fanovima putem Elle časopisa gdje je odgovarala na brojna pitanja.

>> Osramotila se sportskim neznanjem!

Britansko izdanje časopisa organiziralo je razgovaranje s fanovima jer se Victoria s obitelji preselila u Europu nakon što je njen suprug potpisao za nogometni klub Paris St Germain.

'Nedostaje mi Los Angeles! Volim Ameriku i jako sam uzbuđena što ću biti u New Yorku za Fashion Week, ali uživam i u vremenu koje ću provoditi u Londonu', otkrila je Victoria koja planira živjeti na relaciji London-Pariz.

Naime, obitelj je nekoliko godina živjela u SAD-u dok je David igrao nogomet za LA Galaxy.

Tijekom intervjua Victoria je priznala kako joj nedostaje dom u Kaliforniji, ali da joj je lijepo i u Francuskoj gdje joj sinovi već idu u novu školu.

'Dečki obožavaju novu školu i bili su veoma uzbuđeni što će provoditi puno vremena u Parizu tijekom idućih nekoliko mjeseci', objasnila je Posh.

Victoria će u New York povodom Fashion Weeka otići zajedno s kćerkicom Harper. Tamo će predstaviti svoju liniju odjeće, a komentirala je planira li se upustiti i u dizajniranje odjeće za klince.

'Često me to pitaju, ali još nemam planove dizajnirati odjeću za djecu. Postoji toliko sjajnih brendova koji o več rade, ali nikad ne reci nikad', objasnila je.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene