Nije bilo lako...

Naša najseksi plesačica u kostimiću s prorezima do bokova sve je očarala, a njezin partner otkrio je zašto mu je bilo teško

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Valentina Walme i Pedro Soltz - 1 Valentina Walme i Pedro Soltz - 2 +11 Valentina Walme i Pedro Soltz - 3 Galerija

Pedro Soltz i Valentina Walme u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" otplesali su tango.

Pedro Soltz i Valentina Walme u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" izveli su strastveni tango, inspiriran Pedrovim odrastanjem u Brazilu uz djeda koji je profesionalno plesao tango.

Pogledaj i ovo Valentina Walme i Pedro Soltz još je pod dojmom Naša najseksi plesačica u hit-showu pobijedila je dečka i brata, pa je zgodnom Brazilcu poručila da ga voli!

Jedna od naših najseksi plesačica ponovno je sve očarala u bijelom kostimiću s prorezima do bokova i velikim izrezom na području rebara, u kojem je pokazala svoje isklesano tijelo.

Tema emisije su uspomene, pa je Pedro uoči nastupa ispričao kako se sam odselio iz Brazila i priznao je da mu je bilo teško i da mu nedostaje obitelj, no obitelj njegove supruge Iris Cekuš u Hrvatskoj prihvatila ga je kao svojeg.

"Vama je sjekira pala u med, slušate jedno drugog i rezultat je uvijek sjajan nastup", komentirao je Igor Barberić.

 "Pedro, opet si na dobrom putu, dobro došao natrag", zadovoljan je bio i Marko Ciboci.

"Vas dvoje ste toliko dobar par da sve što izvodite izgleda jako moćno. Drago mi je da je Valentina vodila jer dobro vodi. Ovo je stvarno fantastično", rekla je Larisa Lipovac.

"Tina šta to radiš Pedru, on je postao plesač? Po meni ste vi jedan od najkompletnijih parova ove sezone, možda je bilo mrvicu nesigurnosti, ali vi ste sve to nadoknadili", poručila im je Franka.

Pedro je na kraju priznao i da je nogomet lakši od plesa.

 

 

.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene