Pomiče granice!

Ona je mlada žena koja postiže naoko nemoguće: Zbog bolesti je ostala bez noge, a ogromna je inspiracija mnogima!

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić, Marko Mrkić Marko, Jelena i Maja - 8 Jelena Perić, Marko Mrkić Marko, Jelena i Maja - 7 Maja Drobnjaković Maja Drobnjaković Marko, Jelena i Maja - 6 Marko, Jelena i Maja - 5 Marko, Jelena i Maja - 4 Marko, Jelena i Maja - 3 +30 Marko, Jelena i Maja - 2 Galerija

Jelena Perić i Marko Mrkić u desetoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesali su tango, a zatim i jive s inspirativnom sportašicom Majom Drobnjaković.

Beauty influencerica i blogerica Jelena Perić i njezin mentor Marko Mrkić u desetoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesali su strastveni tango.

Pogledaj i ovo Maja i Marko ispali iz Plesa sa zvijezdama - 4 ''U konačnici...'' Žena koju je Ciboci nazvao čudom neviđenim dirljivom se objavom oprostila od mentora Marka: "Malo je reći ti hvala, i ako me sad pitaš...''

Jelena je za tu prigodu pronašla savršenu haljinu u kojoj je sve oborila s nogu. Uska crvena haljina od prozirne tkanine naglasila je njezinu besprijekornu figuru, a opasno visoki prorez otkrio je njezine vitke noge. 

U ovoj emisiji plesnim parovima pridružili su se i posebni gosti naših zvijezda koji su nekoliko dana intenzivno uvježbavali koreografije s njima.

Jelena i Marko plesali su uz prijateljicu, inspirativnu sportašicu Maju Drobnjaković koja je zbog zloćudne bolesti 2017. ostala bez potkoljenice, no i dalje se bavi sportom i pleše.

"Sport se proteže kroz čitav moj život, trenirala sam sportsku gimnastiku, upisala sam kineziološki fakultet koji sam završila, prije pet godina sam ostala bez potkoljenice, amputirana mi je zbog bolesti, ali sam se vratila sportu, odbojci, plivanju, sjedećoj obojci i plesu", ispričala je Maja za IN Magazin.

Maja je Marka, koji je bio zadužen za plesni dio, upoznala u Udruzi osoba s amputacijom udova, kamo je dolazio podučavati ples.

S Markom, ali i s Jelenom, je kliknula na prvu, što se vidjelo i na podiju, a plesail su jive.  

"U ljudi kako je ovo bilo...", komentirao je Igor Mešin koji je bio pod dojmom nastupa

"Meni dođe da skočim ovdje na stol. Vi dokazujete koliko je ples svemoguć, koliko pokreće i pomiče granice. Presretna sam da mogu biti sudionikom i vidjet jedno takvo umjetničko djelo", rekla je oduševljena Larisa Lipovac Navojec.

"Bezbrižan, poletan nastup, a da bi to tako izgledalo mora biti dobro otplesano", komentirao je Igor Barberić.

Nahvalio ih je i Marko Ciboci.

"Ona je dokaz da svatko može plesa. Moje iskreno divljenje za ovo što smo večeras vidjeli i jedna jedinstvena ocjena za nju", kazao je Marko i Maji pokazao ocjenu 100.

"Ja sam apsolutno pod dojmom ovog nastupa, kao što pjesma kaže - možete učiniti sve! Maja, ti moraš doći u iduću sezonu plesat, jer ti ubijaš", rekla je Franka Batelić

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić Franka Batelić +29 Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Celebrity Franka u slatkom topiću otkrila dekolte i utegnuti trbuh, očarala u kombinaciji u kojoj je nismo dugo vidjeli!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput +25 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Je li ovo najraskošnija haljina u kojoj smo vidjeli Maju Šuput? Kratka je, a začinili su je fora volani!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene