Baš emotivno

Divna Bojana nije mogla zaustaviti suze, evo što ju je točno rasplakalo, a čini se da nije bila jedina!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović - 1 +7 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Galerija

Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš u sedmoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesali su lyrical i izvedbom oduševili žiri i gledatelje.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović zablistala je stilu četrdesetih godina u showu "Ples sa zvijezdama", a izdanje s dugom kosom donijelo joj je brojne komplimente gledatelja pred malim ekranima, ali i obožavatelja na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš "Senzacionalna" Bojana Gregorić Vejzović se odvažila za dekolte do pupka, a njezino nikad seksepilnije izdanje sve je očaralo: "Bez daha smo te gledali"

Bojana je na profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim plesnim mentorom Gordanom Voglešom, a priznala je i da je pustila i koju suzu.

"Vremeplovom Plesa sa zvijezdama u 1940. Jesam, rasplakala sam se i plesala za one koji nas čuvaju odozgo. Divne ocjene kao prekrasno iznenađenje našeg žirija", napisala je Bojana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

"Fenomenalna si", "Predivno je bilo, bravo", "Svaka čast", "Bili ste maestralni, izmamili suzu u mom oku", "Ja se rasplakah na kraju", "Savršeni", "Fantastični ste", "Divni", "Najbolji", poručili su joj pratitelji u komentarima.

U sedmoj emisiji Bojana i Gordan plesali su lyrical, a njihova je koreografija stvarno dirnula mnoge do suza.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Žanamari Perčić - 1 +0 In Magazin: Žanamari Perčić - 3 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica skinula se u bikini i pohvalila utegnutim tijelom, a rijetki će njezin video pogledati samo jednom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene