ANKETA

Pred nama je polufinale Plesa sa zvijezdama: Što gledatelji misle o showu i tko su njihovi favoriti?

Ples sa zvijezdama Ples sa zvijezdama Foto: Dnevnik.hr

Večeras je pred nama polufinalna emisija showa ''Ples sa zvijezdama'', a u kratkoj anketi provjerili smo što gledatelji misle o preostalim kandidatima!

Kandidati showa ''Ples sa zvijezdama'' do sada su pokazali jako puno, a preostalih pet parova ostvarilo je i veliki napredak kroz posljednjih deset emisija.

Pogledaj i ovo Mia Kovačić i Janko Popović Volarić (Foto: PR) Odličan duo Otkrivamo voditelje ''Plesa sa zvijezdama'': Janko u ovoj ulozi prvi put, a iza Mije su već brojni projekti!

Žiri je pomno pratio svaki njihov korak, okret i pokret, gledao i pamtio sve detalje, osvijestio sve prednosti i nedostatke, te očekuje još veći zamah i napredak kod svih kandidata ususret velikoj završnici.

Ples sa zvijezdama Ples sa zvijezdama Foto: Nova TV

A što o njihovim dosadašnjim nastupima, kao i dolasku do polufinala misli publika i gledatelji, možete pogledati u našem videu gdje su izrazili svoje mišljenje o svojim favoritima i showu općenito!

Polufinalisti, Jelena i Marko, Sandi i Helena, Filip i Paula, Pedro i Valentina te Marko i Gabriela i za jedanaestu emisiju pripremili su po dvije plesne izvedbe, dva različita plesna stila.

Žiri je ovaj tjedan dobio također poseban zadatak, a to je da ususret polufinalnoj emisiji pomogne kandidatima da budu još bolji, da iskoriste sve svoje potencijale i dođu na plesni podij spremniji no ikad.

Što nas to večeras čeka, svakako vrijedi pričekati i vidjeti!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić i Gabriela Pilić +16 Marko Petrić i Gabriela Pilić Celebrity Žiri mu je dodijelio laskavu titulu, ali bez lijepe Gabrijele ne bi to bilo to: "Izvlači iz mene ono što ni sam nisam znao da imam"

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić i Marko Mrkić - 1 +14 Jelena Perić, Marko Mrkić Celebrity Zgodni mentor iz našeg hit-showa otkrio čuju li se uskoro svadbena zvona, a evo i zašto je svima poručio da mu drže fige!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene