drugi put mama

Članica kultne ženske grupe iznenadila sretnim vijestima: "I dalje ne mogu vjerovati da je ovo moj trbuh"

Kelly Rowland (Foto: Profimedia) Kelly Rowland (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Rowland (Foto: Profimedia) Kelly Rowland (Foto: Profimedia) +0 Kelly Rowland (Foto: AFP) Galerija

Kelly Rowland i njezin partner Tim Weatherspoon već su roditelji šestogodišnjeg dječaka, a par sada čeka drugo dijete.

Pjevačica Kelly Rowland prije nekoliko dana je otkrila da je trudna tako što je pozirala za naslovnicu časopisa Woman's Health, a i na svom je Instagramu sada pokazala trudnički trbuščić.

"I dalje ne mogu vjerovati da je ovo moj trbuh", napisala je pjevačica na Instagram storyju. 39-godišnja Kelly, koju je svijet upoznao zahvaljujući mega-popularnoj grupi Destiny's Child, pozirala je u ležernom izdanju. Selfi je snimila dok je u kupaoni prala zube.

Rowland je već majka šestogodišnjeg Titana Jewela, a drugi put je trudna sa svojim partnerom Timom Weatherspoonom. "Razgovarali smo o širenju obitelji, no onda se dogodila pandemija koronavirusa. Samo smo zaključili da ćemo pokušati te vidjeti što će se dogoditi. Mislila sam da će moji obožavatelji biti razočarani jer su očekivali moj novi album, a dobili su trudnički trbuh", ispričala je Kelly u intervjuu za Women's Health.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Rowland (@kellyrowland) on

Priznala je kako je bila nervozna zbog vijesti koje je objavila, a treba roditi krajem ove godine. Oduševljena je što je ostala trudna, a kaže kako se nije nadala tome toliko brzo obzirom da će u veljači sljedeće godine proslaviti 40. rođendan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene