Prava ljubav!

Nakon tragičnog gubitka prve supruge, ova žena spasila je omiljenog glumca od propadanja

Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +0 Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Galerija

Život Piercea Brosnana naglavačke je razorna tragedija kada mu je preminula prva supruga, ali nova prava ljubav uspjela ga je spasiti.

Ubrzo nakon što je napustio dramsku školu, Pierce Brosnan je upoznao australsku glumicu Cassandru Harris, s kojom se oženio 1980. prije nego što su tri godine kasnije dobili sina Seana.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith Wow! Drži je kao kap vode na dlanu, a od poklona koji joj je kupio za 60. rođendan mnogim će ženama zaklecati koljena: ''Mojoj smeđookoj djevojci…''

Glumac je Cassandru jako volio, a posvojio je i djecu svoje supruge iz prethodne veze, Charlotte i Chrisa, kada je njihov otac umro 1986. godine i oni su uzeli njegovo prezime.

No njihov sretan život uništen je kada se Cassandra teško razboljela i dijagnosticiran joj je rak jajnika od kojeg je umrla u prosincu 1991. u dobi od samo 43 godine.

''Kada vaš partner dobije rak, tada se život mijenja", rekao je Pierce.

"Vaš raspored i vaše normalne rutine i način na koji gledate na život, sve se to mijenja. Zato što se nosite sa smrću. Suočavate se s mogućnošću smrti i umiranja'', podijelio je.

''I tako je bilo kroz kemoterapiju, kroz operaciju, prvog pogleda, drugog pregleda, trećeg pregleda, četvrtog pregleda, petog pregleda…'', tužno je govorio.

Brosnan je uz tragično preminulu suprugu bio tijekom osam operacija, brojnih kemoterapija te raznih holističkih terapija, a nakon što je napustila ovaj svijet, otkrio je kako je često znao sjediti u vrtu koji je obožavala te pričati s njom.

1994. godine Brosnan je upoznao novinarku Keely Shaye Smith u Meksiku, a par se vjenčao 2001. godine te ima dva sina, Dylana i Parisa. Iako je sam priznao kako ga ona spasila nakon Cassandrine smrti, za glumca to nije bio kraj obiteljskim tragedijama.

2013. godine od raka jajnika preminula je i Cassandrina kći Charlotte, koja je uzela Pierceovo prezime nakon što se njezina majka udala za njega.

Od neizmjerne tuge za preminulom suprugom Brosnana je spasila nova djevojka Keely Shaye Smith.

Keely je tada radila kao dopisnica i trebala je intervjuirati Teda Dansona. Intervju je propao, a na partiju na koji je odlučila potom otići upoznala je Piercea.

Nakon sedam godina veze par je odlučio stati pred oltar 2001. godine, a Pierceu je očito dugo trebalo da preboli pokojnu suprugu Cassandru.

Mediji su o njoj često pisali ružne stvari jer je s godinama dobila višak kilograma, a Pierce je odlučno stao na stranu supruge te rekao da ju gleda istim očima kao i nekad te da je ona njemu najljepša.

Keely mu je ponovno dala nadu u život, a sada ovu ženu cijeni kao kap vode na dlanu.

Na svojem profilu na Instagramu ove godine podijelio je fotografiju s njihova vjenčanja, a u opis je na romantičan način opisao simboliku datuma njihova upoznavanja i dana vjenčanja.

''Prije 28 godina na današnji dan upoznali smo se u Cabo San Lucasu u Meksiku. Bio je osmi travnja. Nekoliko godina kasnije vjenčali smo se u Irskoj u dvorcu Ashford, tada je bio četvrti kolovoza. Simbolika 8448. Ti si moja ljubav zauvijek. Učinila si moj život radosnim. Ti si moje svjetlo, moj život i moja ljubav'', poručio joj je Pierce.

Glumac s Keely ima dva sina, Parisa i Dylana, a njihova ljubav pravi je dokaz da postoje srodne duše.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 +28 Maja Šuput - 6 Celebrity Maja Šuput na druženju s najdražom publikom uhvaćena bez filtera i fotošopa, evo kako izgleda kraljica hrvatskih svadbi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 1 +26 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić sjela na rub ceste pa pokazala s kim je odsjela u luksuznom hotelu: ''Čarobno kao čarobno jutro''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene