uživaju na havajima

Legendarni šarmer izmjenjivao nježnosti sa suprugom na plaži, u odličnoj je formi i sa 67 godina

Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +0 Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Galerija

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith u braku su od 2001. godine, a zajedno imaju dvoje djece. Tijekom karantene par uživa na plažama Havaja.

Slavni glumac Pierce Brosnan (67) u braku je već 19 godina sa suprugom Keely Shaye Smith (56), a paparazzi su uhvatili par u nježnim poljupcima na Havajima ovoga tjedna.

Pogledaj i ovo Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan Kakva ljubav! I sa 70 godina šarmira žene diljem svijeta, a novom posvetom svojoj supruzi opet je pokupio sve hvalospjeve: ''Učinio si je kraljicom, ti si uzor!''

Zvijezda filma o Jamesu Bondu na plaži je šetao u kupaćim hlačama, a pokazao je svoju isklesanu figuru. Par je već tjednima na Havajima, gdje većinu vremena provode na plažama dok je ostatak svijeta u karanteni.

Legendarni glumac uspijeva održati dobru formu unatoč poodmaklim godinama, a ne smetaju mu paparazzi koji ga cijelo vrijeme uhode.

Sa suprugom Keely Pierce je u braku od 2001. godine, a skupa imaju 23-godišnjeg Dylana i 19-godišnju Paris. S prvom suprugom Cassandrom Harris glumac je dobio sina Seana koji danas ima 36 godina. Charlotte je preminula 2013. godine od posljedica raka.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) +1 Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Celebrity Sa žena se prebacila na muškarce, a dok ljubi glazbenika njezina bivša je brani pred fanovima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene