''Kako ovo može biti?''

Pamela Ramljak šokirana situacijom s lijekovima koja ju je zatekla: ''Pa što se ovo događa? Puno toga je trulo u našem zdravstvu!''

Pamela Ramljak - 2 Pamela Ramljak - 2 Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Ramljak - 1 Pamela Ramljak Pamela Ramljak - 1 Pamela Ramljak, Ivana Marić i Neda Parmać Pamela Ramljak - 4 Pamela Ramljak - 5 Pamela Ramljak - 1 Pamela Ramljak - 2 Pamela Ramljak - 3 Pamela Ramljak - 3 +4 Pamela Ramljak - 4 Galerija

Pamela Ramljak na Instagramu se požalila oko situacije u kojoj se našla kad je trebala potražiti lijek za svoje dijete.

Pjevačica Pamela Ramljak uz svoj novi selfie na Instagramu pratiteljima se požalila na zdravstvo u Hrvatskoj. Naime, sve je počelo njezinom potragom za lijekom koji je trebala nabaviti za svoje dijete. 

Pogledaj i ovo Feminnem - 1 Kao djevojčice! Dugo su pauzirale karijeru, onda su se ponovno spojile i postale pravi hit, a ove fotografije dokaz su da nikad nisu izgledale bolje!

"Danas sam trebala antibiotik za dijete. Naravno, nakon posjete klinici i recepta, osim što primarnog antibiotika uopće nema u Zagrebu, to mi je doktorica odmah rekla, sekundarni koji smo dobili smo jedva našli. Obišla sam sve veće ljekarne u Zagrebu", započela je Ramljak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Napokon je uspjela pronaći lijek u jednoj većoj ljekarni u Zagrebu, no ostao je samo jedan pa ga je morala rezervirati telefonskim pozivom.

"Pa šta se ovo događa? Kako može biti nestašica antibiotika ili bilo kakvog lijeka? Puno toga je trulo u našem zdravstvu", objasnila je.

Glumica Mirna Maras poručila joj je u komentaru: "Lajkam sliku, sadržaj ne",  pjevačica Neda Parmać nadovezala se: "Koma. Sutra idem u nabavku za nedaj Bože".

Zatim je u komentaru pjevačica Nika Antolos ispričala svoje neugodno iskustvo:

"Prošle godine sam slično s Siom prošla... Prva gospođa mi je slagala da ga nemaju, a onda je druga došla izvukla ga iz donje ladice i stavila na pult.. Njih dvije su se nelijepo pogledale, a ja sam doma otišla u šoku.. Plus Sia je na kraju bila alergična na njega (prvi put u životu je popila antib. pa nisam pojma imala) i nije bila bac. nego virus, tako da je sve skupa zajedno to neslavno završilo", prisjetila se Nika Antolos. 

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 2 +28 Žanamari Perčić, Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antološ Celebrity Žanamari je u prozirnim tajicama istaknula ubojitu figuru, ali pratitelji su zbog viđenog izrazili zabrinutost za njezino zdravlje

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Krštenje Albe Grašo - 2 Krštenje Albe Grašo - 11 Krštenje Albe Grašo - 8 Krštenje Albe Grašo - 6 +36 Krštenje Albe Grašo - 3 Celebrity Hana Huljić na feštu stigla s bebom u naručju, ali pozornost je ukrao opaki dekolte majke Vjekoslave

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene