Pogledajte video!

Oženio se harmonikaš koji je digao na noge cijelu regiju, a nije odolio zasvirati ni na svojoj svadbi!

Samir Nurkić (FOTO: Dnevnik.hr) Samir Nurkić (FOTO: Dnevnik.hr) 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Samir Nurkić (FOTO: Dnevnik.hr) Samir Nurkić (Foto: Dnevnik.hr) Samir Nurkić( Foto: PR) Samir Nurkić( Foto: PR) Samir Nurkić( Foto: PR) Samir Nurkić (Foto: Instagram) Samir Nurkić (Foto: Screenshot) Samir Nurkić (Foto: Instagram) Samir Nurkić (Foto: Dnevnik.hr) Samir Nurkić (Foto: Dnevnik.hr) +5 Samir Nurkić i Stipe (snimljeno s Huawei P20 Pro) Galerija

Samir Nurkić je 2018. godine u showu "Supertalent" sa svojom harmonikom dogurao do polufinala, a kasnije je nastavio zabavljati javnost videima na društvenim mrežama.

Harmonikaš Samir Nurkić, kojeg je domaća javnost upoznala u showu "Supertalent", oženio je svoju dugogodišnju partnericu Amelu s kojom ima dvoje djece, sina Tarika i kćer Zaru.

Pogledaj i ovo Samir Nurkić (FOTO: Dnevnik.hr) Radi punom parom! Sjećate se harmonikaša koji je cijelu regiju dignuo na noge? Sprema nešto novo, pogledajte o čemu je riječ!

Fotografije s vjenčanja objavio je na svojem Instagramu, gdje je otkrio da su odabrali i vrlo poseban datum.

"Rajo moja, evo i mi smo svoju desetogodišnju vezu okrunili brakom točno na dan godišnjice. Hvala mojoj ljubavi za sve ove predivne godine koje smo proveli skupa i ljubavi iz koje smo i dobili dvoje predivne djece... Oko moje, volim te najviše i želim nam isto ovako bar još 100 godina (i još najmanje troje, četvero djece). Hvala svima koji su prisustvovali i uveličali ovaj naš trenutak", napisao je Samir uz fotke koje možete pogledati ovdje, a novopečeni mladenci dobili su brojne čestitke.

Na Instagrmu je objavio i snimku harmonikaša koji ih je zabavljao na svadbi, a nije odolio ni sam zasvirati nakon što mu je okitio instrument novčanicama.

"Evo malo na fajruntu da probam kako prsti s burmom rade", napisao je uz video koji je već pogledalo nekoliko tisuća ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Samir Nurkić (@samir_nurkic)

Podsjetimo, ovog virtuoza na harmonici javnost je u showu "Supertalent" upoznala 2018. godine. Tada su on i njegova harmonika dogurali čak do polufinala, a sudjelovanje u showu donijelo mu je obožavatelje iz cijele regije koje je nastavio uveseljavati svojim snimkama na društvenim mrežama.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo i Tonči Huljić +1 Petar Grašo - 6 Celebrity Nakon Tončija Huljića, i otac Petra Graše komentirao je novu ljubav svojeg sina: ''Samo ću reći...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene