Ovo niste znali

Najseksi žena 2014. otkrila svoje tajne!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Anđelica Victoria's Secreta Candice Swanpoel proglašena je najseksepilnijom djevojkom 2014. prema izboru časopisa Maxim, a ovo zasigurno niste znali o njoj!

Ona je seksi, ona je prekrasna i sada cijeli svijet zna da je ona najseksepilnija djevojka 2014. prema izboru časopisa Maxim.
Plava ljepotica najpoznatija je anđelica poznate marke Victoria's Secret. Ipak, ima nekoliko stvari koje zasigurno niste znali o ovoj zanosnoj slatkici.

Pogledaj i ovo showbuzz Obožavaju je Prava 'Hermosa' - Španjolci u transu zbog Izabele, djevojke Matea Kovačića

Candice Swanpoel je prva djevojka iz Južne Afrike koja je dospjela u Hot 100 magazina Maxime. Od kada su je otkrili s 15 godina pojavila se na bezbroj modnih časopisa i postala uzor mnogim djevojkama diljem svijeta. Vodeća je anđelica u modnome svijetu, ali zasigurno bi vas iznenadilo da je u stvari veoma sramežljiva.

'Veoma sam sramežljiva. Bila sam još više povučena u sebe kada sma tek krenula raditi ovaj posao. Na snimanju bih jedva progovorila nekoliko riječi', priznaje Candice.

Na to se nadovezuje činjenica da ponekad ne voli svu slavu koja joj se pripisuje.

Malo je potrebno da se tako osjeća: Ona je najseksi žena 2014.

'Volim odlaziti na neka povučena mjesta. Vodim glamurozan život u New Yorku, ali ponekad poželim živjeti na nekom mirnijem mjestu i da me nitko ne prepoznaje', rekla je.

No, njezini je strahovi nisu spriječili da ostvari svoj san i postane uspješna manekenka. Budući da je jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu, svakodnevno ima pune ruke posla. Kako to sve stiže?

'Velika sam spavalica i mogla bih prespavati cijeli dan. I upravo mi je san važan u održavanju zdravog tijela i duha', objašnjava.
Uz manekenske vještine, priznaje da je i veoma dobra plesačica, piše ET News.

'U južnoj Africi bila sam balerina brije nego što sam otišla u školu u Ameriku. Prije nego što sam odlučila biti manekenka, sanjala sam o tome da budem velika balerina. Željela sam upisati baletnu školu u New Yorku', dodaje.

Ona je spavalica, sramežljivica i najljepša djevojka na svijetu prema izboru slavnog časopisa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene