Nema misterija oko uzroka smrti

Narkomanske šprice i heroin skrivala među slatkišima!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako se prvo nije znalo što je uzrokovalo smrt mlade britanske zvijezde, njezin suprug otkrio je pravi razlog.

Britanska zvijezda Peaches Geldof imala je svega 25 godina kada je pronađena mrtva u svom domu. Njezina smrt bila je pravi šok, pa je ubrzo pokrenuta i istraga. Njezin suprug našao ju je mrtvu u njihovu domu u Kentu, a pokazalo se kako se Peaches čak dvije godine pokušavala skinuti s heroina, piše BBC.

Pogledaj i ovo Prince (Foto: Getty Images) Dvije godine od smrti Nasljednici legendarnog Princea tuže ljekarnu i bolnicu, tvrde da su mogli spriječiti njegovu smrt

Bob Geldof po prvi put progovorio o smrti kćeri

Prema rezultatima zadnje istrage, suprug Tom Cohen još je u veljači posumnjao da Peaches ponovno uzima drogu. Krvni nalazi pokazali su smrtonosne doze kodeina, metadona i morfija. Iako je britanska zvijezda tvrdila da nema problem, droga je ipak glavni uzrok smrti mlade kćeri rockera Boba Geldofa. Istragom su potvrđene i prvotne spekulacije da je umrla je od predoziranja heroinom baš kao i njezina majka.

U Peachesinom stanu nakon smrti policija je pronašla heroin uvozne kvalitete, niz zagorenih žlica u kojima je grijan i čak 79 narkomanskih šprica. Peaches je opremu skrivala u kutiji slatkiša, skupa sa pamučnom vatom.

Peaches je bila opsjednuta smrću svoje majke Paule Yates koja se 2000. predozirala dok je bila u sama u stanu s četverogodišnjom kćeri Tiger Lily. Peaches je tada imala samo 11 godina. Isti scenarij se i ponovio.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene