Leo, opet si nas rasplakao!

Poslušajte prvi oscarovski govor Leonarda DiCaprija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Konačno je dobio. I to se dogodilo. Leonardo DiCaprio osvojio je svog prvo Oscara. Pogledajte svečani govor.

Dogodilo se i to, i moramo priznati, skoro nas je rasplakao Leonardov govor na Oscarima. Šest puta ga je pripremao i ostajao praznih ruku, no trudio se sve dok ga nije dobio. Ako ste se tek probudili, vrijeme je da saznate najbolju vijest dana. Leonardo DiCaprio konačno je osvojio Oscara, karma postoji, pravda je zadovoljena.

Pogledaj i ovo showbuzz Neraskidivo prijateljstvo! NEPROCJENJIVO Kate Winslet zbog Leonarda skoro izdalo srce od sreće

OVDJE možete saznati sve dobitnike Oscara 2016.

OVDJE pogledajte kako se Srbi zezaju s Leonardom.

Glumac nije krio oduševljenje kada je Oscar dospio u njegove ruke. U svom govoru zahvalio se svojoj obitelji i cijeloj ekipi koja je radila na Povratniku, a posebno prijatelju Tomu Hardyju i redatelju Alejandru Gonzalezu Inarrituu. Najvažniji dio govora, ipak, nije iskoristio da priča o filmu i nagradu, već da skrene pažnju ljudi na klimatske promjene. Leonardo je poznat kao gorljivi aktivist, a o tom pitanju razgovarao je nedavno čak i sa Papom Franjom. 'Povratnik je priča o čovjeku i prirodi. 2015. godina bila je najtoplija u povijesti, morali smo ići na južnu polutku samo da bi pronašli snijeg. Klimatske promjene su je najveća prijetnja s kojom se cijela naša vrsta susreće. Moramo se svi skupa boriti i dati podršku onim političarima kojima ne manipuliraju velike kompanije. Zbog naše djece i njihove djece, zbog milijuna najsiromašnijih koje će klimatske promjene najviše pogoditi, zbog onih kojima su glasovi utišani zbog pohlepnih političara. Hvala vam svima i nemojmo uzimati planetu zdravo za gotovo. Ja ovu večer ne uzimam zdravo za gotovo', poručio je Leonardo.

Provjerite sve o dodjeli Oscara 2016.

Oglasio se nakon dobitka nagrade i na svom Facebooku, gdje je ponovno skrenuo pozornost na klimatske promjene te se zahvalio nevjerojatnoj ekipi filma.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene