Oscar 2014

Delicije za zvijezde: Opuštena atmosfera na oskarovskom ručku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pripreme za najvažniju filmsku nagradu u punom je jeku, a na oskarovskom ručku mnoge zvijezde zablistale su u najboljem izdanju čemu je doprinjela sjajna atmosfera kao i raskošne delicije...

Američka akademija filmskih nagrada okupila je sve nominirane za Oscara u luksuznom Beverly Hilton hotelu u Los Angelesu. Bez obzira na to tko će odnijeti zlatni kipić kući, svako od nominiranih pamtit će zajedničku fotografiju i cijelo iskustvo luksuznog ručka u društvu najvećih filmskih zvijezda.

Pogledaj i ovo showbuzz Oscar 2014 Leo ispada iz igre? Bitka se vodi između njih dvojice!

Tko će dobiti Oscara? Evo što misle domaći filmski znalci!

Slavne glumice nisu zaboravile na svoje toalete tako su od glave do pete bile sređene Sandra Bullock, Meryl Streep, Amy Adams, Cate Blanchett, Lupita Nyong'o ... a ni glumci nisu zaostajali pa su jedn elegantni bili - Bradley Cooper, Ethan Hawke, Jared Leto, Jonah Hills, Leonardo DiCaprio... Doduše poznati glazbenik Pharell Williams nije odustao od svog modnog izričala i smiješnog šešira kojeg je nosio i na Grammy nagradama, dok su zgodni par Matthew McConaughey i njegova supruga Camila Alves izazvali val oduševljena kod obožavatelja.

Što se tiče samog ručka, nominirani Oscari uživali su u slasticama poput jagoda umočenih u čokoladu, slasnih makarona u svim bojama, pralinama, vegetarijanskim zalogajčićima od tikvica i sira, ali i svježim odrescima u umaku od povrća i avokada.

Svi nominirani pozirali su za kamere i napravili zajedničku fotografiju za 86. svečanost dodjele Oscare koji će se dobitnicima uručiti 2. ožujka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene