Velika čast

Bila je toliko dirnuta da nije mogla suzdržati suze!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Predsjednik SAD-a Barack Obama odlikovao je Oprah Winfrey, Billa Clintona i mnoge druge za promicanje slobode.

TV voditeljica, vlasnica TV kuće OWN i jedna od najutjecajnijih žena na svijetu dobila je još jedno važno odličje. Oprah Winfrey je osobno od predsjednika SAD-a Baracka Obame dobila odličje za promicanje slobodne.

Pogledaj i ovo Oprah Winfrey (Foto: Getty) - 1 Nevjerojatna životna priča Majka ju je ostavila, baka ju je tukla, s 14 je ostala trudna i izgubila dijete, a danas je jedna od najutjecajnijih osoba na svijetu!

Osjećali su bili pomiješani, no Oprah je ponosna primila svoju medalju. Bila je toliko dirnuta da nije mogla suzdržati suze, kao ni smijeh kojega nije mogla sakriti kada je pozirala okupljenim fotoreporterima.

>> Oprah Winfrey otkrila ljubav svog života - 'To je stvarno istina!'

50 godina nakon smrti Johna F. Kennedyja, Obama je istaknuo kako je on bio predsjednik koji je nadahnjivao cijelu generaciju.

Obama, bivši predsjednik Clinton i bivša državna tajnica Hillary Clinton prije same ceremonije položili su vijenac i poklonili se pred Kennedyjevom grbom na groblju u Arlingotnu u nazočnosti članova obitelji Kennedy. Obama je dodijelio predsjedničku Medalju slobode i Billu Clintonu, te ostalim petnaestoro Amerikanaca koji su dali značajan doprinos kulturi, politici, sportu i znanosti SAD-a.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene