Drama, glamur i raskoš

Omiljeni dizajner Ivica Skoko priprema modni spektakl u nacionalnoj kući umjetnosti

Ivica Skoko, najava revije - 7 Ivica Skoko, najava revije - 7 Zvonimir Ferina 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Skoko, najava revije - 1 Ivica Skoko, najava revije - 2 Ivica Skoko, najava revije - 3 Ivica Skoko, najava revije - 4 Ivica Skoko, najava revije - 5 Ivica Skoko, najava revije - 6 Ivica Skoko, najava revije - 8 +0 Ivica Skoko, najava revije - 7 Galerija

Baš kao što je proteklog ljeta pripremio pravi modno – scenski spektakl na tradicionalnoj reviji na otoku Krku, u Hrvatskom narodnom kazalištu Skoko će upriličiti dramatičan modni događaj.

Sezona crvenog tepiha je otvorena, a jedan od Hrvaticama omiljenih dizajnera svečanih haljina, Ivica Skoko sljedećeg tjedna održat će reviju na kojoj predstavlja novu kolekciju glamuroznih, čarobnih večernjih izdanja.

Predstavnik stare škole custom made kreacija, u koje su utkani sati i sati ručnog rada, proteklih tjedana radi na posljednjim detaljima modnog spektakla koji će se održati u hramu kulture, Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Drama, glamur i raskoš obilježit će ovu reviju dizajnera koji ističe kako mu je slavlje života, ljepota posebnih trenutaka i senzualnost žene najveća inspiracija pri kreiranju kolekcije.

"Za mene je uvijek vrijeme da slavimo te posebne, slatke, čarobne trenutke u životu, bilo da je u pitanju vjenčanje ili da su u pitanju red carpet događanja. Ja živim i stvaram haljine za trenutke u kojima se moje klijentice žele osjećati posebno i žele biti najbolja verzija sebe. Moje kreacije samo pomažu istaknuti njihovu ljepotu, snagu, jedinstvenost i ženstvenost. Najveći mi je kompliment kad vidim koliko zrače ljepotom i samopouzdanjem u trenucima koji su njima jako važni i koje će vjerojatno zauvijek pamtiti", izjavio je dizajner Ivica Skoko ususret predstavljanju nove kolekcije.

I baš kao što je proteklog ljeta pripremio pravi modno – scenski spektakl na tradicionalnoj reviji na otoku Krku, u Hrvatskom narodnom kazalištu Skoko će upriličiti dramatičan modni događaj. Fotografije koje su nastale ususret reviji, otkrivaju samo djelić atmosfere i spektakla. Na svakoj od haljina puno je ručnog rada, ušivanja dodataka koji crnim toaletama daju dozu glamura iz vremena starog Hollywooda.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene