Bivša misica

I 9 godina otkako je sve očarala svojom ljepotom izgleda senzacionalno, a ovaj bijeli bikini stoji joj stvarno fenomenalno!

Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Sonja Kovač i Olivia Culpo (Foto: Instagram) +0 Olivia Culpo (Foto: Instagram) Galerija

Olivia Culpo snimljena je na plaži u Malibuu u bijelom bikiniju s tangama.

Olivia Culpo (29) sve je očarala svojom ljepotom kada je 2012. godine okrunjena kao Miss Universe svijeta, a otad je često krasila i liste najseksi žena svijeta.

Pogledaj i ovo Olivia Culpo - 2 Hmm... Bivša misica mamila je poglede u opravici s mnoštvom otvora, a još jedna stvar potaknula je sve na razmišljanje!

Svojeg seksepila svjesna je i sama, pa je najčešće možemo vidjeti u odjeći koja naglašava njezine adute te u oskudnim badićima koji su joj omiljena uniforma.

Nakon što je zapalila Instagram videom u kojem se skida u bikini s tangicama i uskače u ocean, paparazzi su je ulovili u još jednom oskudnom badiću i njihove fotke potvrdile su da u stvarnosti izgleda jednako senzacionalno kao na društvenoj mreži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Olivia Culpo (@oliviaculpo)

Olivia je fotkana na plaži u Malibuu, gdje se u bijelom bikiniju koji također ima tanga gaćice zabavljala sa svojim psićem, a nisu je omeli ni brojni znatiželjni pogledi koje je privukla u tom izdanju.

Nedavno je na svojem Instagramu naglasila i kako je sve na njoj prirodno, a u jednom je intervjuu otkrila kako se ne drži nikakvog strogog načina prehrane, već svoju liniju ponajviše duguje dobrim genima i redovitoj tjelovježbi.

Inače, Culpo su natjecanja u ljepoti otvorila put u manekenske i još uvijek je jedna od traženijih modela u svijetu pa je često možemo vidjeti i na naslovnicama poznatih časopisa.

U nedjelju će s glumcem Mariom Lopezom voditi i ovogodišnji izbor za Miss Universe svijeta na Floridi, gdje će Hrvatsku predstavljati atraktivna Zadranka Mirna Naiia Marić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene