Na Hobitu

Druge nisu imale šanse - blistala na premijeri!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na premijeri dugoočekivanog nastavka Hobita okupila se filmska krema, a jedna ljepotica bila je u centru pažnje.

Svjetska premijera filma Hobit: Smaugova pustoš održana je u Los Angelesu, a glavne zvijezde dugoočekivanog nastavka šetale su crvenim tepihom.

Pogledaj i ovo showbuzz Veliko finale Otkriveni SVI detalji o sudbini Međuzemlja - Obara rekorde u Hrvatskoj!

Hobit: Smaugova pustoš - pogledajte drugi trailer!

Orlando Bloom, Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Richard Armitage, Mandatory Byline, Manu Bennett ... uveličali su svečanu premijeru, no u centru pažnje ipak je bila lijepa 34-godišnja glumica Evangeline Lilly. Nosila je haljinu Harvey Nicholasa vrijednu skoro 17 tisuća kuna, pa nije ni čudno da je tako blistala. Sa smiješkom je pozirala okupljenim fotoreporterima i uživala u pažnji koju je dobila.

Film Hobit: Smaugova pustoš u kinima diljem svijeta počet će s prikazivanjem 13. prosinca. Tri filma donose nam priču iz Međuzemlja koja se odvija šezdeset godina prije radnje trilogije Gospodar prstenova. Jackson i njegov tim oživjeli su tu slavnu trilogiju rekordno popularnim serijalom koji je završio spektaklom Gospodar prstenova: Povratak kralja i nagradom Oscar za film godine. Ian McKellen ponovno je Gandalf Sivi, Martin Freeman je glavni junak Bilbo Baggins, a Richard Armitage je Thorin Oakenshield.

Scenarij za film Hobit: Smaugova pustoš napisali su Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jackson i Guillermo del Toro prema predlošku slavnog romana J.R.R. Tolkiena.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene