Uhićenje i lisice

Ljutita glumica policiji: 'Vi to mene zaj*******, ništa nisam napravila!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se jučer u prvom televizijskom intervjuu ispričala zbog svojih postupaka, većina i dalje bruji o uhićenju Reese Witherspoon i njezinog supruga Jima Totha.

I izgleda kako će Reeseini problemi sa zakonom i dalje biti 'aktualna' tema, jer je sada  video njezinog uhićenja ugledao svjetlo dana.

Pogledaj i ovo Reese Witherspoon i Jim Toth Posve neočekivano Omiljena holivudska plavuša objavila da se razvodi nakon 12 godina braka: "Ovakve stvari nikada nisu lake"

Portal TMZ je objavio video na kojem se jasno vidi kako policajci stavljaju lisice Reese Witherspoon i njezinom suprugu Jimu Tothu.

>> Reese Witherspoon uhićena: 'Znaš li kako se zovem, tko sam ja?!'

Reese, koja je bila posebno uznemirena što joj je policajac stavio lisice je poručila: 'Ja sam američka građanka.. dopušteno mi je stati na američkom tlu i pitati pitanja koja želim pitati. Vi me zlostavljate kao građana, kao američkog građana. Bolje vam je da me ne uhitite. Jel vi mene zaje******, stavit ćete mi i lisice, ali nisam ništa napravila! Ovo je stvarno previše', govorila je glumica dok su je uhićivali.

>> 'Uopće nisam znala što govorim, bila sam bezobrazna - jako mi je žao!'

U jednom trenutku mu je Reese rekla ono o čemu su se svi mediji raspisali: 'Znaš li tko sam ja? Znaš li kako se zovem, saznat ćeš uskoro..'

Podsjetimo, Reese i Jim su uhićeni prošli mjesec u Atlanti, kada su se vraćali nakon večere te ih je zaustavila policija. Jim je uhićen zbog vožnje u pijanom stanju, a Reese zbog remećenja javnog reda i mira. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu!

Reese Witherspoon Arrest DASH CAM VIDEO -- Crazier Than You Thought - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene