Kako to preživjeti?

Brutalna obiteljska tragedija slavne pjevačice zaledila je svijet, a nju potpuno slomila

Jennifer Hudson (Foto: Profimedia) Jennifer Hudson (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Hudson (Foto: Profimedia) Jennifer Hudson (Foto: Profimedia) Jennifer Hudson (Foto: Getty Images) Jennifer Hudson i David Otunga (Foto: Getty) Jennifer Hudson i David Otunga (Foto: Getty) +0 Jennifer Hudson i David Otunga (Foto: Getty) Galerija

Život Jennifer Hudson, dive moćnog glasa, tragično se preokrenuo 2008. kada se suočila s groznom situacijom.

Američka pjevačica i glumica Jennifer Hudson svojim je glasovnim sposobnostima pokorila svijet. Proslavivši se kao finalistica treće sezone Američkog Idola, Jennifer je ubrzo dobila prve ponude diskografskih kuća, a kada se 2006. pojavila bok uz bok Beyonce u filmu "Dreamgirls" - uspjeh je bio zagarantiran. 

Pogledaj i ovo Jennifer Hudson i David Otunga (Foto: Getty) Hlačica kao da i nema Vruće hlačice jedva su se nazirale ispod neobične tunike pjevačice koja se suočila s nezamislivom tragedijom

Za ulogu ostavljene glazbenice i pjevačice koja glasom može parirati svima, ali izgledom baš i ne, Jennifer je osvojila Oscar u kategoriji najbolje sporedne glumice, BAFTA-u i Zlatni globus, a nakon te uloge širom su joj se otvorila vrata Broadwayja na kojem je cijeli život željela nastupati. 

Počela je snimati albume i prodavati ih u milijunima primjeraka, a iako se njezin uspjeh nije toliko proširio na Europu, SAD je bio potpuno očaran ovom tamnoputom pjevačicom velikog talenta. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

912 @waymanandmicah

Objavu dijeli Jennifer Hudson (@iamjhud)

Život joj se promijenio u samo dvije godine, 2004. je bila tek nada Američkog Idola, da bi 2006. postala jedna od najvećih zvijezda Hollywooda koja je uspjela zasjeniti čak i Beyonce. Jennifer je krstarila crvenim tepisima i redala uspjeh za uspjehom, no kada je mislila da je na vrhuncu karijere i životne sreće - dogodilo se nezamislivo. Njezina je obitelj doživjela tragediju koja je ostavila svijet u šoku, a mladu pjevačicu shrvanu. 

Naime, 2008. Jenniferina majka, brat i nećak ubijeni su u pucnjavi u vlastitom domu. 4. listopada te kobne 2008. Jenniferina 57-godišnja majka i 29-godišnji brat pronađeni su mrtvi u kući koja je pripadala sestri pjevačice, a u kojoj su zajendo živjeli. Među žrtvama našao se i sedmogodišnji Julian, čije tijelo nije pronađeno iako se znalo da je bio u kući s ostalim žrtvama. 

Policija se odmah dala u potragu, a tijelo je pronađeno tri dana kasnije u predgrađu Chicaga. Obdukcija je pokazala da je nesretni sedmogodišnjak preminuo od posljedica rana od metaka, a bio je nekoliko puta upucan.

Zločinac koji je usmrtio tri nevine osobe u njihovom domu je William Balfour, pomahnitali muž Jenniferine sestre koji je upao u njezinu kuću u nadi da će nju tamo zateći i usmrtiti - no naišao je na članove njezine obitelji pa se odlučio iskaliti na njima. Osuđen je na tri doživotne zatvorske kazne bez mogućnosti pomilovanja, a za svoje ranije prijestupe mu je dosuđeno još 120 godina zatvorske kazne. Jedno je sigurno - on više nikada neće slobodno šetati ulicama Chicaga. 

Pjevačica i ostatak njezine obitelj su se u tim teškim trenucima morali suočiti i s medijskom pompom te stalnim upitima novinara, pa je Jennifer tako u par navrata morala preklinjati paparazze da ih ostave da u miru tuguju. 

Tuga je učinila svoje i Jennifer je na godinu dana odlučila nestati sa scene, a kada se vratila bila je jača i bolja no ikad prije. Uz to, sreća ju je obasjala i na privatnom planu jer se zaljubila u Davida Otungu s kojim je dobila i dijete, sina Davida. Iako par danas više nije zajedno, Jennifer je priznala kako joj je podrška njezinog tadašnjeg partnera bila od iznimne pomoći u nošenju s obiteljskom tragedijom. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Ivanović (Foto: Instagram) Ana Ivanović (Foto: Instagram) Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger (Foto: Instagram) +6 Ana Ivanović (Foto: Instagram) Celebrity Srpsku ljepoticu javnost inače obožava, no ovog puta je uspjela sve razbjesniti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene