Hatfieldovi i McCoyevi

Obiteljska svađa koja je pisala američku povijest!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uloga koja je Kevinu Costneru donijela Zlatni globus, stavila ga je u centar obiteljske svađe koja je pisala američku povijest - ova vam priča donosi ljubav, strast, intrige…

Mini seriju koja je oduševila gledatelje diljem svijeta i osvojila mnogobrojne nagrade, ove nedjelje ne propustite u 20 sati na programu Doma TV-u.

Pogledaj i ovo Marko Orešković - 2 Ali sreća ga nije dugo pratila Simpatičnom Zagrepčaninu je pitanje o bosanskoj obitelji iz popularne serije donijelo početničku sreću, znate li vi odgovor oko kojeg on nije dvojio?

Zvjezdana glumačka ekipa predvođena Kevinom Costnerom, koji je za ovu ulogu nagrađen prestižnom nagradom Zlatni globus, i Billom Paxtonom u mini seriji 'Hatfieldovi i McCoyevi' donosi istinitu priču o legendarnoj obiteljskoj svađi koja je trajala desetljećima, a gotovo je pokrenula rat između Kentuckyja i Zapadne Virginije.

>> 'Nikiti' se upucavao i Putin: Pokušao ju je zavesti votkom

To je kronika o sukobu klanova koji su inspirirani strašću, osvetom, hrabrošću, žrtvom, zločinima i optužbama. Upravo njihov sukob zauvijek je transformirao dvije obitelji i regiju u kojoj žive.

Nova hit serija na Doma TV

Saga o Hatfieldima i McCoyima počinje s Devilom Anseom Hatfieldom (Kevin Costner) i Randallom McCoyem (Bill Paxton). Ta dva prijatelja i suborca bila su bliska sve do kraja Građanskog rata, kada se vraćaju svojim kućama, jedan blizu drugoga – Hatfield u Zapadnu Virginiju, a McCoy na drugu obalu granične rijeke Tug, u Kentucky.

Sve veća napetost, nerazumijevanje i ogorčenost uskoro će prerasti u sveopći rat između dvije obitelji. Kako neprijateljstvo raste, u sukob se uključuju obitelj, prijatelji i vanjske sile, što dvije države dovodi na rub novoga građanskog rata. Sraz klanova počinje kad jedan Hatfield ubije McCoya, a kći Randalla McCoya i sin Devila Ansea Hatfielda započnu burnu i zabranjenu ljubavnu vezu….

Uzbudljivu, romantičnu, ali prije svega životnu priču, ne propustite svake nedjelje tijekom svibnja na programu Doma TV-u.

Gledaj serije i na platformi OYO.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene