Ključni dokaz?

UBOJSTVO KOJE JE ŠOKIRALO SAD Pronađen zakopani nož na imanju O.J. Simpsona

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Brown Simpson smaknuta je davne 1994. godine, a tek sada pronađen je nož, koji bi mogao biti ključni dokaz u slučaju.

Kada je davne 1994. godine krvnički smaknuta Nicole Brown Simpson, počeo je slučaj koji do danas nije prestao intrigirati Ameriku, ali i svijet. Za ubojstvo je prvotno optužen njezin bivši suprug, O.J. Simpson, zvijezda američkog nogometa, tadašnji miljenik nacije. U iznimno kontroverznom suđenju, u kojem je sudjelovao i otac slavnih Kardashianki, odvjetnik Robert, Simpson je oslobođen sumnji da je ubio bivšu ženu i njezinog navodnog ljubavnika.

Nož zakopan, policajac ga skrivao godinama

Pogledaj i ovo showbuzz Hoće li opet nastati skandal? Progovorila o ubojstvu koje je šokiralo Ameriku: "Rekao je da će me ubiti i izvući se"

Veliki obrat dogodio se ovih dana, a danas izašao u medije! Naime, nakon svih ovih godina, pronađen je nož kojim je Nicole navodno izbodena. TMZ ekskluzivno navodi da je građevinski radnik prije nekoliko godina nož pronašao zakopanog oko vile u kojoj je Nicole živjela. Pronašao ga je kada je kuću rušio. Odmah ga je odnio policajcu, koji je tog dana bio na cesti, osiguravajući filmsku lokaciju. Tada kreće nevjerojatan dio. Naime, policajac je oružje odnio svojoj kući i zadržao ga godinama. Tek nedavno, otada je otišao u mirovinu, povjerio je kolegi policajcu što ima kod kuće, a ovaj ga je odmah natjerao da da policiji preda nož. Sada se nož nalazi na DNA analizi, a traže se otisci, tragovi krvi, vlasi. Svaki nalaz može pomoći, no testiranje će biti jako teško, budući da je nož zahrđao i jako je prljav. Istraga je tajna.

Budući da je Simpson oslobođen, slučaj je još otvoren. Što znači da se istraga mora nastaviti, ali i da O.J. ne može ponovno ići na suđenje zbog zločina za koji je oslobođen. Amerikanci vjeruju da je O.J. smaknuo suprugu. Poznat je bio kao iznimno nasilan, pa je Nicole navodno nosila filmsku šminku da bi prekrila ozljede koje joj je znao nanositi. Njezina velika prijateljica, poznata Kris Jenner, izjavila je svojedobno da smatra O.J.-a krivim. Dodala je i da je taj slučaj do kraja uništio pokojnog Kardashiana, ali i njihov odnos. O.J. Simpson trenutno se nalazi u zatvoru, zbog oružane pljačke koju je izveo 2008. godine. Tužitelj Feldman, koji je svojedobno radio na ovom slučaju, do danas Simpsona oslovljava sa 'Ubojica'.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene