Slavni tenisač

Đoković u vrućem sendviču – Tko mu ne bi zavidio?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati srpski tenisač Novak Đoković okupio je samo svjetsku elitu na svojoj humintarnoj večeri. Pogledajte tko je sve stigao...

Tenisač Novak Đoković nije samo uspješan na terenu, već i u privatnom životu. Sa svojom zaručnicom Jelenom Ristić organizirao je još jednu uspješnu humanitarnu večeru u sklopu svoje zaklade 'Novak Djokovic Foundation' koja je usmjerena na sakupljanje sredstava za predškolske programe u Srbiji.

Pogledaj i ovo Charlize Theron i Novak Đoković Dobro su kliknuli! Novak Đoković završio u zagrljaju jedne od najljepših glumica svijeta, njegove mečeve inače prati iz prvih redova i srčano navija!

>> Novak Đoković na gala večeri skupio preko milijun funti za bolesnu djecu!

Do sada je skupio oko 3,2 milijuna dolara za pomoć djeci, a nakon finala teniskog turnira US Opena stiglo je mnogo poznatih lica među kojima su bile dizajnerica Donna Karan, urednica američkog Voguea Anna Wintour, modeli Karlie Kloss, Candice Swanepoel, Adriana Lima, supruga Matthewa McConaugheya Camilla Alves, Karolina Kurkova ...

Jelena i Novak uživali su u večeri baš kao i gosti, a večeru nije propustila ni atraktivna crna pantera Naomi Campbell koja je pažnju privlačila u seksi haljini.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene