4 nominacije za Novu TV

Za Večernjakovu ružu nominirani ''Provjereno'' i reporterka Maja Medaković te Momčilo Otašević i Elizabeta Brodić

Večernjakova ruža Večernjakova ruža PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Večernjakova ruža Maja Medaković Momčilo Otašević +0 Elizabeta Brodić Galerija

Na popisu nominiranih za Večernjakovu ružu su emisija ''Provjereno'', reporterka Maja Medaković, glumac Momčilo Otašević i glumica Elizabeta Brodić.

Baš kao i odlični rezultati gledanosti, i nominacije u četiri kategorije za Večernjakovu ružu, nagradu Večernjeg lista, dokazuju atraktivnost formata i lica Nove TV.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Magazin ''Provjereno'', koji se na Novoj TV emitira već 13. sezonu i svojim istraživačkim reportažama i dalje razotkriva stvari o kojima bi mnogi najradije šutjeli, nalazi se na popisu nominiranih za Večernjakovu ružu u kategoriji ''TV emisija godine''.

Snaga emisije ''Provjereno'' vidi se i prema nominaciji njegove reporterke Maje Medaković u kategoriji ''TV osoba godine''. Maja svojim socijalno osjetljivim prilozima potiče pozitivne promjene u društvu. Reporterka je emisije "Provjereno" već deset godina, tijekom kojih iza sebe ostavlja vrlo konkretan i opipljiv rad. Njezine socijalno osjetljive reportaže potaknule su brojne građane da svojim angažmanom i donacijama sudjeluju u izgradnji boljeg društva pomažući pojedincima koji su se našli u nesretnim životnim okolnostima. Zahvaljujući Majinim reportažama u posljednjih je deset godina šest obitelji dobilo krov nad glavom.

U kategoriji ''TV glumačko ostvarenje godine'' nominiran je popularni Momčilo Otašević, kojeg publika trenutačno gleda u ulozi Saše u domaćoj seriji ''Drugo ime ljubavi'', no pamti ga i po brojnim prijašnjim hit serijskim projektima Nove TV u kojima je pokazao izniman glumački talent. Publika ga je imala priliku upoznati u seriji ''Zora dubrovačka'', zaljubila se u njega u seriji ''Kud puklo da puklo'', pratila ga u hit-seriji ''Čista ljubav'', ali i u velikom serijskom hitu ''Na granici'', a sada je još jednom zabljesnuo, i to u serijskoj uspješnici ''Drugo ime ljubavi''.

U kategoriji ''Novo lice godine'' nominirana je Elizabeta Brodić, 25-godišnja karizmatična glumica koju gledamo u dramskoj dnevnoj seriji Nove TV ''Drugo ime ljubavi'' u ulozi glavne junakinje Lole. Glumica i sama kaže da joj je prošla godina bila jedna od najplodonosnijih, a to pokazuje i ova nominacija.

Tko su najbolji, odlučit će publika svojim glasovima, uskoro dolaze i informacije o načinu glasanja, a nagrade će se dodijeliti na svečanosti u zagrebačkom HNK-u 20. ožujka.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Paradžiković (Foto: PR) - 4 Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobjednici su Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) +0 Nova TV nominirana u četiri kategorije za nagradu Zlatni Studio Zanimljivosti "Supertalent", "Na granici", "Ples sa zvijezdama", "Provjereno" i Ivana Paradžiković u finalu nagrade Zlatni Studio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene