Nova serija NOVE TV

Dobro došli u Oštovac: Upoznajte likove iz serije 'Kud puklo da puklo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kud puklo da puklo, Sanja Vejnović (Foto: Dnevnik.hr) Kud puklo da puklo +0 Maja Medaković, Kud puklo da puklo Galerija

Jesenski adut domaće produkcije Nove TV je dramska serija s elementima humora – Kud puklo da puklo, koja nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Od jučer na ekranu Nove TV možete vidjeti kratke trailere u kojima nas glumci Milan Štrljić, Miodrag Krivokapić, Sanja Vejnović, Željko Pervan, Mirna Medaković, Miran Kurspahić i Janko Popović Volarić vode u Oštovac i polako uvode u seriju…

Pogledaj i ovo showbuzz Kud puklo da puklo Jedna od najpopularnijih pjevačica snimila najavnu pjesmu - preko Skypea!

Ivan Herceg otišao u svećenike!

Sjajan cast predstavit će publici nevjerojatne likove: kompleksne, slojevite, živopisne. Likove koji će unijeti smijeh i zabavu u naše domove. Iz kreativnog pera Vlade Bulića i Mirne Miličić nastala je priča koja će nas odvesti u Liku i predstaviti nam fascinantne likove s kojima ćemo provoditi večeri. Kreativni producent je Goran Rukavina, a pod redateljskim palicama redatelja Kristijana Milića, Ivana Pavličića, Stanislava Tomića i Roberta Orhela u tijeku je nastajanje dnevne domaće serije kakvu još nismo imali priliku gledati.

'Igram mladu ženu kojoj se život u trenutku okrene za 180stupnjeva i mora odlučiti što i kako dalje, slijediti srce ili slušati savijte drugih. Vjerujem da će gledatelji biti oduševljeni serijom!', rekla je Mirna Medaković, kojoj je ovo prva glavna uloga u televizijskoj seriji.

'Super nam je na snimanju, atmosfera je odlicna, prica koju imamo nije klasicna, originalna je i duhovita. Prosle godine sam biciklom detaljno obisao Liku i tamo sam vidio neke od likova koje imamo u seriji. Autenticni su i vjerujem da ce ih ljudi brzo zavoljeti, te da ce serija imati veliku gledanost',  Izjavio je Janko Popović Volarić.

Sanja Vejnović također uživa na setu nove serije: Uloga koju utjelovljujem u seriji mi je divna, svi se odlično zabavljamo na snimanju.

'Izvrsna glumačka postava u sastavu u suradnji s brojnom ekipom kreativaca Nove TV, početkom lipnja mjeseca preselila se na brojne pitoreskne lokacije i studijske rekonstrukcije stvarnih prostora, kako bi nas uvela u domove stanovnika planinskog sela – Oštrovac. Duhovit pristup događanjima, slojeviti likovi, te čvrsta veza sa stvarnošću koja nas okružuje, odlike su scenarija po kojemu ljubav, pohlepa, pa čak i smrt – iako postavljaju naizgled nesavladive dramske zapreke, postaju tek izazovima kojima će se naši likovi, tvrdoglavi i svojeglavi kakvi već uostalom svi jesmo, u svakoj prilici suprotstaviti na zabavan i duhovit način', izjavio je Goran Rukavina, kreativni producent serije.

Ovu će nam jesen uljepšati serija Kud puklo da puklo na Novoj TV!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene