Ajoj!

Nives o poljupcu koji neće tako lako zaboraviti: "Dočekao me i poljubili smo se, znači to je bio najodvratniji poljubac ikad!"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus gošća je nove epizode "Fakapa" u kojem su ju ugostile Mia Kovačić i Ida Prester. Web serijal "Fakap" bavi se fenomenima i trenucima gluposti i nespretnosti, a možete ga pratiti svaki četvrtak u 18 sati na portalu showbuzz.hr!

Nives Celzijus pridružila se Miji Kovačić i Idi Prester u novoj epizodi zabavnog serijala "Fakap" pa ispričala neke zanimljive, a dosad nepoznate situacije iz svog života.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Ajoj! Šuput otkrila što joj se to dogodilo pred tri tisuće ljudi: "Cijele? Cijele! Pred prijateljima, mamom i tatom u prvom redu"

Pred kamerama je tako ispričala sve o jednom poljupcu kojeg je ocijenila kao najodvratnijeg ikad, bilo je riječi o vjetrovima i lijepim frajerima kojih više nema, a prihvatila je izazov voditeljica pa pokušala podvaliti dobru foru prijatelju.

"Ti bi bio sob, a ja te jašem u crvenim halterima i lateks haljini", pokušala mu je Nives objasniit. 

A o čemu se tu točno radi ne propustite saznati u novoj epizodi "Fakapa" u četvrtak u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Web serijal "Fakap" bavi se fenomenima i trenucima gluposti i nespretnosti, onim situacijama kada nam IQ naglo padne iz neobjašnjivih razloga i kada iz nas poteku riječi koje nismo u stanju zaustaviti.

Gosti prve sezone oduševili su korisnike portala i društvenih mreža, a sam serijal je zbog drugačijeg, ležernijeg pristupa ostvario zapanjujuće rezultate. Pola milijuna pregleda članaka za cijelu sezonu, 210 tisuća video pregleda po epizodi na društvenim mrežama, te čak 4.2 milijuna video pregleda cijele sezone na društvenim mrežama – brojke su koje dokazuju da je ''Fakap'' postao pravi hit te da publika s nestrpljenjem očekuje nove goste.

A koga će sve Ida i Mia ugostiti u drugoj sezoni, pratite u našim videima!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Baniček Ema Baniček Ema Baniček Ema Baniček +2 Ema Baniček Celebrity Ema iz MasterChefa odlazi bogatija za novo iskustvo, ali i više od toga: "Ljubav se rodila, ona lijepa, nezaboravna"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene