praznik za oči

Nives Celzijus otkrila što joj jako nedostaje u ovim trenucima pa seksi fotkom zagolicala maštu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus je podijelila staru fotografiju i požalila se da joj nedostaje toplije doba godine.

Nives Celzijus (39) požalila se svojim pratiteljima što joj nedostaje pa je objavila seksi fotografiju. 

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Želim sunce, ljeto i visoke celzijuse", napisala je pjevačica uz objavu na Instagramu dok u Hrvatskoj pada snijeg. Nives je podijelila staru sliku na kojoj u vrućim hlačicama i žutom topiću pozira uz balu sijena. 

Njezina objava je naišla na oduševljenje pratitelja. "Zgodna si", "Praznik za oči", "Goriš", "Seksi", komentirali su. Oglasio se i njen prijatelj Dalibor Petko koji je dao naslutiti da je on bio iza objektiva za ovu fotografiju. "Tko te slikao da mi je znati", napisao je. 

Celzijus često dijeli atraktivne fotografije za koje dobiva mnoštvo komplimenata. Nedavno je pozirala u uskom čipkastom kombinezonu koji otkriva više nego što skriva, no bilo je i onih kojima je na fotki nešto zasmetalo.

Ipak, prevladali su komplimenti. Osim na Instagramu, Nives je tijekom protekle godine svoje obožavatelje redovito oduševljavala odjevnim kombinacijama za emisiju Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" gdje je bila članica žirija. U toj ćemo je ulozi uskoro ponovo moći gledati jer se omiljeni show vraća na male ekrane, a nova sezona okupit će i osam najboljih natjecatelja iz prethodnih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Popularni show Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato" u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Celebrity Neodoljivi šarmer ljubio je istu ženu 29 godina, a sad iznenadio razvodom: Strani mediji se raspisali o misterioznoj brineti s kojom je viđen

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene