Ništa joj nije teško

Iza ove maske krije se jedna od najseksi Hrvatica, glumica i pjevačica, a sad je otišla i korak dalje

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: PR) +0 Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Nakon što su iz prošlih sezona u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' izašli kao pobjednici, Nives Celzijus i Mario Petreković sada su se našli u novim ulogama.

U nedjelju smo imali priliku gledati prvu epizodu pete sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato". Publiku i žiri najviše je oduševila Maja Bajamić koja je i odnijela pobjedu zbog fantastične transformacije u Arethu Franklin i izvedbe njezine pjesme "Think".

Pogledaj i ovo Antonija Šola uvijek ista Ljudi se čude koliko Antonija Šola stvarno ima godina: "Ostala u 2005. godini, žena ne stari!''

I ostali kandidati iznenadili su svojim talentima, no mnoge je iznenadila i nova postava žirija. Naime, kandidate ove godine ocjenjuju bivši pobjednici Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo i Nives Celzijus, pa smo iz prve ruke od njih doznali o njihovim novim ulogama.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Transformacije Marija Petrekovića u prethodnim emisijama sve su ostavljale bez riječi. Nakon pobjede u prvoj sezoni postao je drama coach i pripremao kandidate za nastup, a u petoj sezoni našao se na novoj poziciji.

Kako sam kaže, napredovao je i sjeo za stol žirija.

''Cijela ideja oko toga da pobjednici showa budu u žiriju odlična je. Smatram da treba biti tolerantan, ali i kritičan za njihovo dobro'', prokomentirao je Mario aludirajući na novu veselu osmorku koja će se okušati na pozornici.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

''Mi možemo biti i subjektivni i objektivni. Možemo ih razumjeti, ali isto tako možemo razumjeti i da mogu bolje. Ni jedan zadatak nije lak, ali u svrhu zabave, ali i promocije smijeha i humora od vizualnog do interpretacijskog treba se potruditi'', rekao je Mario.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Još ne zna kako će se snaći u ulozi žirija, ali kako kaže po naravi nije strog.

''Svi znamo što nas čeka i moramo prihvatiti kritike ako radimo na sceni. Pobjeda ovisi o bodovanju između njih samih. Mi dajemo sugestiju, ali na njima je sve ostalo'', zaključio je i poručio kandidatima da samo treba uloviti tempo pa da kreće prava zabava.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: PR) Foto: PR

A nakon pobjede u showu životni zaokret doživjela je i Nives Celzijus. Osim što je gledamo u seriji "Čista ljubav", odsad će i ona ocjenjivati transformacije.

Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

"Uvijek sam razmišljala o gostujućem žiriju koji su bili kandidati prethodnih sezona kako oni znaju kroz što prolazimo. Primjerice, ako nisi u tome nisi svjestan ni treme koja te može obuzeti u tom liftu i paralizirati te. Mislim da ćemo mi zaista biti kompetentni što se tog dijela tiče i na pravi način osjetiti i ocijeniti kandidate'', rekla je Nives koja smatra da se natjecatelji samo trebaju opustiti i ne razmišljati o onome što žiri priča.

Više o preostala dva kandidata u žiriji možete pročitati na novatv.hr. 

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene