Godinama su bili prijatelji

Nina Violić i Filip Šovagović u vezi: Mjesecima su tajili vezu, ali sada se više ne skrivaju

Nina Violić, Filip Šovagović (FOTO: Pixell) Nina Violić, Filip Šovagović (FOTO: Pixell) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Violić, Filip Šovagović (FOTO: Pixell) Nina Violić u hit predstavi 'Ciganin, ali najljepši' (Foto:Marko Ercegović) +0 Filip Šovagović (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Galerija

Nina Violić i Filip Šovagović više ne skrivaju svoju ljubav.

Glumica Nina Violić i njezin kolega Filip Šovagović u ljubavnoj su vezi već neko vrijeme. Naime, tri su se mjeseca trudili da njihova veza bude tajna, ali sada više, navodno, ne skrivaju svoj ljubavni odnos.

Pogledaj i ovo Tko se sve od naših slavnih vjenčao u protekloj godini - 8 Prisjetimo se Brojne nove ljubavi i vjenčanja: Koji su poznati domaći parovi uplovili u bračnu luku u 2019. godini?

Nina i Filip dugogodišnji su prijatelji, no čini se da su se toliko slagali da su prijateljstvo podigli na jednu romantičniju razinu.

Njihovi prijatelji navodno ne vjeruju to jer smatraju da je to nezamislivo, no očito su ih krivo procijenili, prenosi Gloria.

Inače, oboje su razvedeni i oboje imaju po jednu kćer iz prošlih brakova. Vole glazbu, bave se istim poslom, pa je lako za zaključiti da imaju puno toga zajedničkoga.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) +3 Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Celebrity Tko je zapravo Duško Tošić, suprug Jelene Karleuše? Ovo je njegova nevjerojatna priča

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Wu (FOTO: Facebook) Gigi Wu (FOTO: Facebook) +0 Gigi Wu (FOTO: Facebook) Celebrity Avantura završila kobno: Zvijezda Instagrama pozirala na litici, pala pa se smrznula i preminula
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene