djevojka moćnog glasa

Šokirala je iznenadnim povlačenjem sa "Supertalenta", no nakon teškog perioda osmijeh joj je opet na licu!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent: Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar +2 Nina Martina Korbar Galerija

Nina Martina Korbar zablistala je na premijeri predstave "Mala Frida" nakon što je zbog koronavirusa morala odustati od nastupa u polufinalu "Supertalenta" čime je završila svoje natjecanje u showu.

Nina Martina Korbar rastužila je mnoge gledatelje "Supertalenta" kada je uoči polufinala objavila je više nećemo gledati u showu.

Pogledaj i ovo Nina Martina Korbar nema odustajanja! Djevojku moćnog vokala možda više nećemo gledati u omiljenom showu, ali evo što je njoj zapravo najbitnije!

Djevojka koja je sve osvojila svojim moćnim glasom je dva dana nakon generalne probe bila pozitivna na koronavirus i iz tog je razloga bila primorana odustati od daljnjeg natjecanja i stavit svoje pjevačke snove na čekanje.

Tada je na svojem Instagramu istaknula i kako je zbog toga neopisiv tužna, a istaknula je i kako joj je pojaviše žao zbog goleme podrška javnosti koju je imala.

No težak period sada je iza nje, a Nina Martina se ovaj petak pojavila na premijeri predstave "Mala Frida" u kazalištu Žar ptica u Zagrebu.

U elegantnom crnom izdanju i nasmijana od uha do uha, nije mogla proći neopaženo, a spremno je pozirala i fotografima te je pokazala još vitkiju figuru nego u showu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NinaK 🙏🏻 *NMK* (@nina_martina_korbar_)

Osim pjevačkim talentom, Nina je gledatelje "Supertalenta" zaintrigirala i svojom motivirajućom životnom pričom.

"Odlučila sam se prijaviti na Supertalent ove godine jer smatram da je glazba dio mene. Nekako me kilaža sputavala i cijelo vrijeme sam čekala neki pravi trenutak da krenem. Možda nisam bila svjesna da nisam imala dovoljno samopouzdanja krenuti", ispričala je na audiciji.

"Imala sam 150 kilograma, to je moja najveća kilaža. Jednostavno uvijek si misliš da ne zaslužuješ nešto radi te kilaže jer te drugi stavljaju u taj kalup i jednostavno sam se i ja stavljala u taj kalup", dodala je tada.

Osude koje je doživjela zbog viška kilograma nisu pomogle njezinom problemu sa samopouzdanjem, ali su je na neki način potaknule na promjenu.

Inače, nova sezona "Supertalenta" približila se kraju, a finale showa možete pogledati u nedjelju 19. prosinca u večernjem programu Nove TV.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty Images) +1 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Celebrity Daleko od supruga i doma uhvaćena u zagrljaju drugog muškarca, ne obazire se na navode o nevoljama u braku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene