Kakve fotke!

Slavna boksačica i njezina seksi djevojka proslavile su godišnjicu veze, njihova je priča počela na poseban način

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicola Adams i njezina djevojka Ella Baig proslavile su treću godišnjicu veze i ne kriju koliko su zaljubljene i sretne zajedno.

Umirovljena britanska boksačica Nicola Adams i njezina djevojka Ella Baig proslavile su treću godišnjicu veze, a djevojke djeluju zaljubljenije nego ikad prije.

38-godišnja Nicola i 23-godišnja Ella jedna drugoj su posvetile dirljive ljubavne poruke na svojim profilima na Instagramu i tako obilježile njima važan dana.

"Jedva čekam provesti ostatak svog života s tobom", poručila je Ella svojoj Nicoli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑬𝒍𝒍𝒂 𝑩𝒂𝒊𝒈 (@ella.baig)

Djevojke su upoznale još 2017. godine, a Nicola je nedavno priznala kako joj Ella zauvijek promijenila život i da ne može biti sretnija. Nakon godinu dana veze odvažile su se i zajedno kupile stan u Leedsu, a Nicola je nedavno priznala kako njezina djevojka nije imala pojma da se bavi profesionalnim boksom i da je vlasnica olimpijskih medalja, što je njihovu vezu učinilo posebnom od samog početka.

Da su uistinu sretne svjedoči i to da planiraju imati veliku i sretnu obitelj, Ella je izjavila kako bi voljele imati četvero djece i da jedva čeka da zatrudni.

"Želimo djecu da, Nicola ih želi četvero. Mislim da želi imati nogometnu momčad, ali imat ćemo djecu sigurno i ja bi ih voljela nositi", priznala je Ella.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) +7 Kelly Brook i njezin prsten (Foto: Profimedia) Celebrity Nekima je bila draža kao mršavica, no ova bujna ljepotica i dalje izgleda senzacionalno u badiću

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin (Foto: Profimedia) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Profimedia) Ricky Martin (Foto: Instagram) +10 Ricky Martin (Foto: Instagram) Zanimljivosti Slomio je mnoga srca otkrivši da je gay, a sada je odlučio progovoriti i o ženama koje je nekad ljubio pa ušutkao dežurne kritičare

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene