Teško razdoblje

Usred velikog skandala nogometaš "uživa" s prijateljima, no na licu mu se vidi pravo raspoloženje

Neymar (Foto: Profimedia) Neymar (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Neymar (Foto: Profimedia) Neymar (Foto: Profimedia) Bruna Marquezine Neymar (Foto: Getty) Bruna Marquezine (Foto: Getty) Bruna Marquezine (Foto: Getty) Neymar (Foto: Instagram) Neymar (Foto: Instagram) Najila Trindade (Foto: AFP/Instagram) Najila Mendes de Souza (Foto: AFP) +0 Najila Mendes de Souza (Foto: AFP) Galerija

Brazilski nogometaš Neymar da Silva Santos uživa u ljetnim radostima s prijateljima u rodnom Brazilu.

Neymara da Silvau Santosa Juniora fotografi su uhvatili u rodnom Brazilu, točnije Rio de Janeiru kako uživa u provodu s prijateljima koji su mu očito najveća utjeha nakon izbijanja seksualnog skandala.

Pogledaj i ovo Neymar - 1 Svi nasmijani! Neymar se pohvalio s kime je proveo Božić, ovu osobu pokraj njega nitko nije očekivao: "Ljubavi za tebe neće nedostajati!

Podsjetimo, početkom lipnja u medije je istupila djevojka koja tvrdi kako ju je nogometaš silovao u jednom pariškom hotelu u svibnju ove godine.

"Neymar me pozvao u Pariz da se nađemo. Platio je avionsku kartu i smještaj. Pojavio se u hotelu oko osam sati pijan. Izmjenjivali smo nježnosti, a onda je u jednom trenutku postao agresivan. Prakticirali smo seks bez mog pristanka", otkrila je policiji 26-godišnja manekenka Najila Trindade.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Nogometaš je odlučno odbacio sve optužbe, no priznao je kako se s manekenkom dopisivao te dogovorio za susret u Parizu. Ubrzo nakon toga saznalo se kako je plavokosa Najila u velikim financijskim problemima, no procurila je i snimka na kojoj udara nogometaša te urla na njega "ovo ti je zato jer si ti mene tukao jučer!".

"Modrice su i tvoja krivnja, tražila si još", odgovara joj nogometaš na snimci. "Zbog iznude sam pritisnut izložiti svoj život i svoju obitelj. Jako sam uzrujan", izjavio je ubrzo nakon što je priča dospjela u javnost, a bilo je to u vrijeme i kada je znao da će zbog ozljede morati otkazati nastup na Copa Americi.

A dok mu se ne dokaže krivnja, Neymar traži utjehu u svom muškom društvu s kojim je viđen na bazenu jednog hotela gdje su ispijali pivo.

Nogometaš nije izgledao sretno, no potpuno je jasno zašto, jer su optužbe doista ozbiljne. Prije skandala, Neymar je bio u dugogodišnjoj vezi s glumicom i modelom Brunom Marquezine s kojom je nekoliko puta prekidao, no uvijek bi joj se vraćao. Ipak, par je 2018. godine donio konačnu odluku o prekidu, a nakon njega povezivalo ga se s raznim ljepoticama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Nogometaš je 2011. godine postao otac sina kojeg mu je rodila bivša djevojka Carolina Dantas koja je danas sretno udana. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Bučević i Saša Dvornik (Foto: Instagram) Ana Bučević (Foto: Instagram) Ana Bučević i Saša Dvornik (Foto: Instagram) Ana Bučević (Foto: Instagram) +0 Ana Bučević (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Razvodi se Ana Bučević, self help poduzetnica: ''Šutjela sam do sada iz više razloga''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene