Pohvalio se!

Objavio snimku s odmora u Hrvatskoj: Ludo se provodi s dvije godine mlađim suprugom i blizancima

Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris i David Burtka (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) +0 Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Galerija

Neil Patrick Harris pohvalio se obožavateljima na Instagramu kako boravi na odmoru u Hrvatskoj.

Glumačka zvijezda Neil Patrick Harris opustio se na ljetnom odmoru kojeg trenutno provodi u Hrvatskoj, a na društvenim se mrežama pohvalio kako izvodi neke lude vratolomije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neil Patrick Harris (@nph) on

Pogledaj i ovo showbuzz Isklesana tijela Izljeve nježnosti poznatog glumca i njegova muža navikli smo gledati u Lijepoj Našoj, a sad su uhvaćeni kako mišiće pokazuju na drugoj lokaciji!

Neil je tako objavio snimku u kojoj s vrha broda, kojim plovi našom obalom, skače u more dok ga u pozadini bodri suprug David Burtka i njihovi posvojeni blizanci, 8-godišnja Harper Grace i Gideon Scott.

"Neil je, nalazim se u Hrvatskoj,  na vrhu broda", rekao je prije nego je s kamerom u ruci s visine od nekoliko metara skočio u more.  Snimka dosad ima više od 700 tisuća pregleda što je sjajna reklama za našu zemlju. 

Neil je ovih dana posjetio i jedan popularni restoran na Hvaru odakle je nastavio plovidbu Jadranom .

Nije poznato koliko će se Neil i David s djecom zadržati u Hrvatskoj, no sigurni smo da će sa sobom ponijeti samo najljepše uspomene, baš kao i iz Francuske, gdje su ih fotografi uhvatili kako razmjenjuju nježnosti na jahti.

Da je gay, 46-godišnji Neil objavio je u studenom 2006., a već godinu kasnije na dodjeli nagrada Emmy pojavio se sa, tada zaručnikom, Davidom. Par je u vezi bio od 2004. godine, a u rujnu 2014. na Twitteru su objavili da su svoju ljubav ozakonili brakom.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) +5 Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Celebrity Ne gubi vrijeme: Slavna glumica uhvaćena kako razmjenjuje poljupce s novom djevojkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene