Oduševljen našim otokom!

Legendarni Barney objavio urnebesni video s Hvara, ali čini se da mu je pritom malo nastradao telefon!

Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) +0 Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Galerija

Neil Patrick Harris na Instagramu je objavio video s Hvara na kojem ljetuje s djecom i suprugom Davidom Burtkom.

Američki glumac i zvijezda serije "Kako sam upoznao vašu majku" Neil Patrick Harris nastavlja uživati u obiteljskom odmoru za koji je i treću godinu zaredom odabrao upravo Hrvatsku.

Pogledaj i ovo Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Obožavaju Hrvatsku! Poljubac glumca i njegovog muža na Hvaru zabilježili fotografi, svjetski poznati par uživa na jahti u zanimljivom društvu

Neil se već bio pohvalio svojim pratiteljima na profilu na Instagramu da uživa u Lijepoj Našoj, no tek je sada sam otkrio točnu lokaciju na kojoj se nalazi, a to je otok Hvar. Objavio je snimku u kojoj se zabavlja na plaži s kćeri Harper i sinom Gideonom koje dijeli sa svojim suprugom Davidom Burtkom, a koje im je rodila surogat-majka.

"Skok za sreću s Harper. Puno ljubavi za Hvar jer postoji, odlično more, odlične uspomene. Zahvalan", napisao je Neil uz video, a čini se da je nakon skoka u more nastradao mobitel koji se malo pokvario.

Video pogledajte ovdje. 

"Jedno od najljepših mjesta na svijetu", "Hvar je predivan", "Sve vas volimo", "Najkul tata", "Preslatki ste zajedno", "Lijepo se zabavite", poručili su mu obožavatelji.

Neil je u studenom 2006. godine objavio da voli muškarce, a već godinu kasnije na dodjeli nagrada Emmy pojavio se sa, tada zaručnikom, Davidom. Par je u vezi bio od 2004. godine, a u rujnu 2014. godine na Twitteru su objavili da su svoju ljubav ozakonili brakom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene