Kakva žena!

Najseksi baka regije uskočila u crni badić pa opet dokazala da njezin izgled nema mane

Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Andreja Damnjanović) Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (FOTO: Instagram) Neda Ukraden (FOTO: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) +0 Neda Ukraden (Foto: Instagram) Galerija

Neda Ukraden pozirala je u crnom badiću i oduševila fanove.

Neda Ukraden, jedna od najslavnijih pjevčica regije, ponovno je pokazala zašto je opravdano da ju mnogi smatraju najseksi bakom Balkana. 

Vitalna 68-godišnjakinja na svom je Instagramu objavila fotku s ljetovanja u Boki kotorskoj, gdje uživa na obiteljskom odmoru. Pozirajući u jednodijelnom crnom badiću, Neda je oduševila fanove. 

Njezine vitke noge u prvom su planu, a obožavatelji su joj odmah poručili kako izgleda "kao djevojčica". 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I like summer... 🌊⛱️🌊🌊☀️🌊 #boka #homesweethome #nedaukraden

Objavu dijeli Neda Ukraden (@neda.ukraden)

"Žena zmaj", samo je jedan od komentara oduševljenih pratitelja. "Svaka čast na takvoj pozitivi, na takvom tijelu i izgledu", dive se pjevačici. 

Neda je priznala kako obožava ljeto, a nedavno je progovorila i o svojim kompleksima iz mladosti. Navodno je pjevačica bila vrlo nesigurna dok je išla u srednju školu, no s vremenom je naučila kako prihvatiti svoje tijelo i uživati u njemu. 

Na Instagramu je podijelila i InstaStoryje na kojima se vidi kako uživa u zdravoj hrani kao što je blitva, što sigurno doprinosi prekrasnoj liniji ove dive. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +5 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Celebrity Ella odbrusila ženi koja je pokušala uvrijediti njezina muža: "Ne spavaš ti s njim i dobar je u krevetu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene