Svakodnevni izazovi

Nataša Janjić sasvim iskreno o majčinstvu: ''Kad vidim društvene mreže, čini mi se da sam jedna od neuspješnijih majki''

Nataša Janjić Nataša Janjić Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić Nataša Janjić - 5 Nataša Janjić - 4 Nataša Janjić - 2 Nataša Janjić - 1 Nataša Janjić sa suprugom Nenadom Medančićem - 6 Nataša Janjić sa suprugom Nenadom Medančićem - 7 Nataša Janjić sa suprugom Nenadom Medančićem - 5 Nataša Janjić sa suprugom Nenadom Medančićem - 4 Nataša Janjić sa suprugom Nenadom Medančićem - 3 +10 Nataša Janjić sa suprugom Nenadom Medančićem - 1 Galerija

Nataša Janjić sasvim iskreno je progovorila o majčinstvu i izazovima s kojima se susreće.

Glumica Nataša Janjić u braku je s Nenadom Medančićem te zajedno imaju kćer Kaju i sina Tonija.  Otkako je rodila u potpunosti je posvećena ulozi majke u kojoj uživa,  a u intervjuu za Centarzdravlja.hr  ispričala je sve o međusobnom odnosu svoje djece:

Pogledaj i ovo In Magazin: Nataša Janjić - 4 to ne smijete propustiti! Omiljene Zaglave uskoro će dobiti jedno zanimljivo pojačanje: ''To će uzburkati familijarne odnose i odnijeti priču u jednom drugom smjeru''

"Mislila sam da će se bolje slagati s obzirom na malu razliku u godinama, ali pokazalo se da trenutno imam posla s Tomom i Jerryjem. Ne smijem ih ni minute ostaviti same, uvijek netko udari ili ugrize ovog drugog, interesi su uvijek za istu igračku i plač je lančanog i gotovo trajnog karaktera".

Nataša vrijeme za mir pronađe jedino u vremenu kada se Toni i Kaja slože oko neke igre.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙽𝚊𝚝𝚊𝚜𝚊 𝙹𝚊𝚗𝚓𝚒𝚌 𝙼𝚎𝚍𝚊𝚗𝚌𝚒𝚌 (@nanulananula)

Objasnila je i postoji li razlika u odgoju dječaka i djevojčica:

"Postoji samo razlika u odgajanju različitih karaktera. Toni je bio mirno, uredno i poslušno dijete, verbalno nevjerojatno napredno, a Kaja nam je pomrsila svu filozofiju da je to bilo zbog našeg odgoja, njezin karakter je borben i od prvog dana se znala nametnuti i sve navući na ono kako ona hoće".

Smatra da nije stroga majka, ali tu i tamo mora pokazati tko je šef:

"Dapače. Vičem dosta, ali samo zato jer kao da me ne doživljavaju svaki put jer znaju da se mogu izvući kroz moje strpljenje. Tata im je puno konkretniji po tom pitanju uz puno manje truda, pa često i ja profitiram njegovim presudama i rješenjima".

Evo kakav dojam stječe o majčinstvu kad gleda druge roditelje po društvenim mrežama. 

"Kad ja gledam društvene mreže, čini mi se da sam jedna od neuspješnijih majki, jer iz daljine djeluje kao da neke majke posjeduju tu lakoću i mudrost da ne zapostave sebe dok su istovremeno posvećene mame, a ja se recimo danima znam ne izvući iz pidžame, jer pogon kreće ranom zorom, a dežurstvo i straža traju do iduće zore i veliki dio vremena sam isključivo policajac, sudac i higijeničar, a tek povremeno kreativna i lagana mama. Vratila sam se poslu, djeca idu u vrtić, ali i dalje uz sve prehlade čini se da se od njih ne odvajam", zaključila je Nataša iskreno. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Arijana Podgajski Arijana Podgajski Arijana Podgajski Arijana Podgajski - 5 +25 Arijana Podgajski - 6 Celebrity Naša misica u seksi bikiiju istaknula je raskošne obline, ovo su fotke zbog kojih joj predviđaju svjetski uspjeh!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lošić Saša Lošić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Saša Lošić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Dino Merlin i Saša Lošić (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) +9 Saša Lošić Loša (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Zanimljivosti Na internetu osvanula rijetka fotografija Saše Lošića bez kape, pogledajte ovaj hit-trenutak iz prošlosti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene