''Ovako se može''

Nataša Janjić podijelila prvu fotografiju na Instagramu nakon najavljene tužbe protiv nje, objavila i znakovite riječi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nataša Janjić podijelila je fotografiju sa svojim mužem Nenadom Medančićem.

Nataša Janjić je, kako se čini, prošlih dana uživala u odmoru s obitelji i prijatelja, a sada je podijelila prvu objavu na Instagramu nakon što su socijalni radnici podnijeli kaznenu prijavu protiv nje i Jelene Veljače.

Pogledaj i ovo Nataša Janjić (Foto: Instagram) čestitala dan žena Naša glumica podijelila predivan trenutak sa suprugom i kćerkicom: "Sve njegove žene stanu u zagrljaj!"

"Jedna klupa, tiha luka", napisala je Nataša stih iz pjesme "Ulica jorgovana" Darka Domijana uz fotografiju na kojoj leži i drži glavu u krilu supruga Nenada Medančića. Stavila je u opis i riječi: "volim volim", "ovako se može", "dom je u tvojim rukama". 

Glumica je na objavu dobila lijepe komentare. "Savršeno", "Divota", napisali su joj pratitelji. Komentar je ostavila je i Jelena Veljača. 

"Aaaa", napisala je i stavila emotikone srca. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula)

Inače, prije nekoliko dana su iz Upravnog odbora Hrvatske komore socijalnih radnika poručili da slijedi tužba protiv Jelene Veljače i Nataše Janjić Medančić.

''Unatrag nekoliko dana među socijalnim radnicima spontano je pokrenuta inicijativa za podnošenje kaznene prijave protiv Jelene Veljače i Nataše Janjić Medančić. Odvjetnički ured Klaudia Čurina iz Zagreba sastavio je kaznenu prijavu državnom odvjetništvu protiv Jelene Veljače i Nataše Janjić Medančić u kojoj ih terete za kazneno djelo protiv javnog reda – javnim poticanjem na nasilje i mržnju, opisanu i kažnjivu po članku 325. stavku 1. Kaznenog zakona. Kaznenoj prijavi masovno su se priključili socijalni radnici, psiholozi, pravnici, socijalni pedagozi – u ponedjeljak 12. 4., kada je kaznena prijava podnesena, odvjetničku punomoć za zastupanje predalo je 169 stručnih djelatnika centra, a očekuje se da će se prijavi pridružiti još nekoliko stotina socijalnih radnika, psihologa i pravnika djelatnika centara'', priopćio je socijalni radnik Antun Ilijaš u ime Upravnog odbora Hrvatske komore socijalnih radnika.

U javnost su procurile poruke Veljače i Janjić te se glumica nakon toga  ispričala se za sve što je navela u privatnoj prepisci s Jelenom, koju je ''obojila neprimjerenim rječnikom i neodređenim, ali dramatičnim optužbama''.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) +2 Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Celebrity Vlatka Pokos pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu, a otkrila je i s kim je uživala prošlog ljeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene